Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes irnom a pasim volt barátnöjének az én telefonomrol egy sms-t a pasim nevében miszerint megváltozott a száma, és az enyém az 'új'? és ha netán keresi, akkor nálam cseng ki?
uh. fuj
necsinálj ilyet.
szegény srác:D és ha beszélnek is? attól még nem biztos hogy gáz van. mellesleg a kapcsolat már régen rossz ha így viselkedsz. legyél normális.
szerintem nincs értelme a bizalomnak, ha lehet hogy közben visszaélnek vele, szal a leghiszékenyebb ember aki naiv, azt vágják át a legjobban, tiszteljen, érezze hogy nem tehet meg mindent, ha téged akar, akkor válasszon, ha haverkodni akar haverkodjon pasikkal, sztem volt nő az nem jó barátnak, főleg ha hátad mögött így ölelgetik egymást, ha ő nem is, de a csaj tuti többet akar, még ha nem is hagyna el érte, de lehet félre kavarna vele
szal légy résen
nekem is ilyen praktikák jutnak eszembe, de ha tényleg nem keresik egymást, akkor lehet a csaj felhívja a pasidat mert neki megvan a száma, vagy az is lehet hogy ha tartják a kapcsolatot, akkor rájön, h ez egy hazugság, és kérdőre vonja a pasidat h mi volt ez a levél, ő meg gyanítani fogja h te írtad
hová írnál a csajnak? a telefonodról vagy netről? te tudod a csaj számát?
és biztos h a pasid törölte ki és nem te? nem lehet h a pasidnak a csaj száma megvan papíron? Vagy ami nincs benn telefonkönyvében az a sim kártyán van? rafkósnak kell ám lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!