Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes irnom a pasim volt barátnöjének az én telefonomrol egy sms-t a pasim nevében miszerint megváltozott a száma, és az enyém az 'új'? és ha netán keresi, akkor nálam cseng ki?
de annyit akartam volna, hogy megvaltozott a szamom sziasztok, kuldom az ujat? vagy igy sem jo?
:\
de már kitörölte a számát rég a csajnak. de akkor hogy bizonyosodjak meg arrol, hogy végleg lezárta?
mert most ezt hosszu lenne leirni, de nagyon bonyolult a dolog... a lényeg annyi, hogy amikor összejöttünk, közölte velem, hogy mindig is beszelni fognak kb 3 havonta. de aztán mondta, h fontosabb neki, h engem ne lásson szomorunak és kitorolte a csaj számát ott elottem. de nemtom, h bizhatok-e benne...
koszonom a valaszokat nektek.
hat regebben adott okot arra, hogy ne bizzak benne, meg mondom ez, hogy kijelentette, h ok mindig beszelni fognak. meg nyaron volt osztalytalalkozojuk, es olyan kepek keszultek roluk amik teljesen osszetortek engem lelkileg. szorosan oleltek egymast stb...
de aztan amikor elmelyult a kapcsolat, akkor mondta, h nem akarja, h ez engem bantson es kitorolte a szamot. es hogy megeskuszik barmire, hogy azota nem beszeltek. de mivan ha a csaj felhivja? biztos nem mondja neki azt, h bocsi de nem beszelhetek veled...
" de nemtom, h bizhatok-e benne..."
Ez esetben két dolgot tehetsz:
1. Keresel olyat akiben megbízol.
2. Ha nem találsz, akkor valószínűleg nem a pasikban van a hiba, hanem durva önértékelési problémáid vannak és azt hiszed egy pasinak se vagy elég jó... ezen próbálj meg változtatni, mert különben tipikus hisztis, féltékenykedős "liba" leszel... ami a pasiknak se jó és neked se.
Ezt egyáltalán nem rosszindulatból írom, hanem tényleg jó tanácsként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!