Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gólyatábor. Féltsem vagy ne féltsem?
3 és fél éve vagyunk együtt a barátommal.
Idén mind a ketten jelentkeztünk egyetemre, de úgy néz ki, hogy engem sajnos nem vesznek fel, a barátomnak viszont nagyon sok pontja van, őt biztosan felveszik.
Kérdeztem tőle, hogy annak ellenére, hogy engem nem vesznek fel, és nem mehetek el az egyetemi gólyatáborra, ő elmegy-e, és azt felelte, hogy mindenképpen.
Én viszont nagyon aggódom, mert úgy hallottam, hogy ezek az egyetemi gólyatáborok az ivásról és a szexről szólnak, és nagyon félek, hogy ott lesz majd egy hétig és egész nap csak iszik, és ki tudja, mi történik ott.
Szerintetek is van oka a félelmemnek, illetve ha ő mindenképpen el akar menni, akkor megpróbáljam megakadályozni ebben?
Még mielőtt félreértenétek, nem vagyok fanatikusan féltékeny, de sok ismerősöm mesélt az egyetemi gólyatáborokról, hogy mik történnek ott.
A barátnőmék kapcsolata is amiatt ment szét, mert a fiút addig itatták, amíg bele nem ment egy olyan "kapcsolatba", amit józanul nem akart volna.
Kérlek, adjatok valami tanácsot!
Ez már komolyan gyerekes :(
Viselkedj felnőttként, ne pedig azon hisztizz, hogy mit fog csinálni a párod, meg ne szabd meg neki, hova menjen, és ne éheztesd. Vagy csináld tovább ezt, aztán majd nézhetsz, hogy gyorsan lecserél az egyetemen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!