Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gólyatábor. Féltsem vagy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gólyatábor. Féltsem vagy ne féltsem?

Figyelt kérdés

3 és fél éve vagyunk együtt a barátommal.

Idén mind a ketten jelentkeztünk egyetemre, de úgy néz ki, hogy engem sajnos nem vesznek fel, a barátomnak viszont nagyon sok pontja van, őt biztosan felveszik.

Kérdeztem tőle, hogy annak ellenére, hogy engem nem vesznek fel, és nem mehetek el az egyetemi gólyatáborra, ő elmegy-e, és azt felelte, hogy mindenképpen.

Én viszont nagyon aggódom, mert úgy hallottam, hogy ezek az egyetemi gólyatáborok az ivásról és a szexről szólnak, és nagyon félek, hogy ott lesz majd egy hétig és egész nap csak iszik, és ki tudja, mi történik ott.

Szerintetek is van oka a félelmemnek, illetve ha ő mindenképpen el akar menni, akkor megpróbáljam megakadályozni ebben?

Még mielőtt félreértenétek, nem vagyok fanatikusan féltékeny, de sok ismerősöm mesélt az egyetemi gólyatáborokról, hogy mik történnek ott.

A barátnőmék kapcsolata is amiatt ment szét, mert a fiút addig itatták, amíg bele nem ment egy olyan "kapcsolatba", amit józanul nem akart volna.

Kérlek, adjatok valami tanácsot!

2011. máj. 9. 15:09
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
17:02, köszönöm, de nem terveztem, hogy szakítok és ő sem tervez ilyeneket. Pont most költözünk össze, hogy mélyítsünk a kapcsolatunkon, ezért is akartunk egy városba egy egyetemre menni, hogy együtt legyünk. Nekem ne mondd azt, hogy ez nem egy komoly kapcsolat, 3,5 év az szerintem elég sok idő, és egyáltalán nem értem, ismeretlenül mért mondasz ilyeneket. Hadd tudjam már jobban, hogy mi van kettőnk között. Ez a 3,5 év alatt már hallottunk nem egy olyan megjegyzést, hogy ez csak egy diákszerelem és úgyis vége lesz, de mi még mindig együtt vagyunk és szeretjük egymást. Szóval köszi a tippet, de inkább kihagyom.
2011. máj. 9. 17:07
 32/33 anonim ***** válasza:
Én nem voltam gólyatáborban, örültem is neki miután meghallgattam a beszámolókat, mégis nagyon jól meg volt egy kialakult csapat akikkel jól elvoltam. Vagyis pontosabban akikkel segítettük egymást. Nem ezen múlik. Hanem azon, hogy oda mer-e menni egyik a másikhoz beszélgetni, infokat kérni és milyen gyorsan mernek telefonszámot cserélni. Nekem 5 perc volt.
2011. máj. 10. 00:15
 33/33 anonim ***** válasza:

Ez már komolyan gyerekes :(

Viselkedj felnőttként, ne pedig azon hisztizz, hogy mit fog csinálni a párod, meg ne szabd meg neki, hova menjen, és ne éheztesd. Vagy csináld tovább ezt, aztán majd nézhetsz, hogy gyorsan lecserél az egyetemen. :)

2011. máj. 10. 08:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!