Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemi gólyatábor tényleg csak az ivásról és szexről szól?
A mi szakunkról 2 ember ment el... szóval, nem néznek ki.
De vannak vicces feladatok is, nemcsak ívós-vetkőzős. Ezek a havi összeröffenések alakalmával előkerülnek.
21/L
Hát nálunk egyáltalán nem ez volt. A lényege az volt, hogy jó kis csapattá kovácsolódjunk össze a csoportunkkal, és új barátokat szerezzünk- és ez mind meg is valósult :)
Igen, része volt az ivás meg a bulizás, de az csak esti program volt, és aki akart, kimaradt belőle és nem közösítette ki senki. Szexről szó se volt...
A csapatépítő feladatok között pedig nem volt olyan, aminél vetkőzni kellett volna, egyetlen olyan "játékot" játszottunk, aminél nagyon zavarba lehetett hozni a másikat, de ott se volt kötelező bevállalni a "múltadat". Amúgy ez a SOTÉs gólyatábor. De ismerőseimnél pl. BME-s gólyatáborban ivás és buli is csak az utolsó este volt, és amúgy végig normális "játékokat" játszottak.
Szerintem nyugodtan menj el, biztos nem te leszel az egyetlen, akinek nem a piálásról és a szexről szól, és új barátokat szerezhetsz :) Amúgy meg ha nagyon nem tetszik, haza lehet jönni. Nálunk is volt, aki hazajött, mert nem érezte jól magát (pedig tényleg nem voltak cikis játékok, és úgy is jól lehetett érezni magad, hogy nem iszol)
20/L
Én azt hallottam csak erről szól.
Persze nem ez lenne a célja (bár ki tudja).
Iszonyat sok ismerősöm nem ment el rá, én sem fogok, márcsak a pénz miatt sem, nem adok több 10e ft-t 2-3 napért, anyit nem ér meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!