Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gólyatábor. Féltsem vagy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gólyatábor. Féltsem vagy ne féltsem?

Figyelt kérdés

3 és fél éve vagyunk együtt a barátommal.

Idén mind a ketten jelentkeztünk egyetemre, de úgy néz ki, hogy engem sajnos nem vesznek fel, a barátomnak viszont nagyon sok pontja van, őt biztosan felveszik.

Kérdeztem tőle, hogy annak ellenére, hogy engem nem vesznek fel, és nem mehetek el az egyetemi gólyatáborra, ő elmegy-e, és azt felelte, hogy mindenképpen.

Én viszont nagyon aggódom, mert úgy hallottam, hogy ezek az egyetemi gólyatáborok az ivásról és a szexről szólnak, és nagyon félek, hogy ott lesz majd egy hétig és egész nap csak iszik, és ki tudja, mi történik ott.

Szerintetek is van oka a félelmemnek, illetve ha ő mindenképpen el akar menni, akkor megpróbáljam megakadályozni ebben?

Még mielőtt félreértenétek, nem vagyok fanatikusan féltékeny, de sok ismerősöm mesélt az egyetemi gólyatáborokról, hogy mik történnek ott.

A barátnőmék kapcsolata is amiatt ment szét, mert a fiút addig itatták, amíg bele nem ment egy olyan "kapcsolatba", amit józanul nem akart volna.

Kérlek, adjatok valami tanácsot!

2011. máj. 9. 15:09
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
73%

15:22 vagyok

"És azért félek, mert elmegy úgy oda, hogy mondjuk egy hete nem volt együtt velem és ott lesz még egy hétig.. "

kicsilány...arról még nem hallottál,hogy van sikositó vagy van szád is? ha éhezteted,akkor ne csodálkozz h félrekacsint...

gólyatábor előtt 3 napig vegyél erőt magadon,pár végigcumi meg rendes szex is,és eszébe se jut..

2011. máj. 9. 15:24
 12/33 A kérdező kommentje:

Végül is nekem az informatika dönti el, hogy felvesznek-e, de nem nagyon vagyok biztos abban, hogy meg tudom írni 85% vagy afölöttire. Ha nem vesznek fel, akkor csinálok addig egy okj-set, és utána megpróbálom újra a felvételit, újraírom a matek érettségit, és teszek egy nyelvvizsgát.

Engem az zavar leginkább, hogy amikor szóba került ez a gólyatábor, meg se kérdezte, hogy zavarna-e engem, vagy nem bánnám-e, hanem határozottan kimondta, hogy már pedig ő el fog menni. Akkor is, ha egy hetes lesz.

Tudom persze, ha eddig nem tette meg, akkor most sem fogja, de azért nem esik jól a tudat, hogy egy hétig idegenekkel lesz és piálgat, engem pedig valószínű nem vesznek fel, és bennem egy világ dől össze, mert ez volt a legnagyobb álmom. És pont akkor, amikor mellettem kellene állnia, mert lelkileg már most is roncs vagyok, hogy elcsesztem a matek érettségit, amin múlt az egész egyetem, és akkor meg már biztos lesz, hogy semmi esélyem.

2011. máj. 9. 15:27
 13/33 anonim ***** válasza:
95%

Épp azért nem érted meg, mert még nem voltál ilyen helyzetben. Nem, fordított helyzetben is mennél, csak most ezzel az indokkal próbálod meg majd lebeszélni.

Ha meg éhezteted, akkor ne csodálkozz, ha a piás csajok láttán nem rád fog gondolni...

2011. máj. 9. 15:29
 14/33 A kérdező kommentje:

Nekem sem jó, hogy az utóbbi időben nem voltunk együtt, de egyszerűen amióta szedem a gyógyszert, komolyan semmi kedvem nincs az egészhez, sőt, még undorodok is tőle. Már intézem, hogy felírassak egy másikat, de meg kell várnom, amíg ez elfogy.

Gondolkodtam azon amúgy, hogy vele legyek úgy, hogy nekem semmi kedvem hozzá, de szerintem az végképp tönkretenné a kapcsolatunkat, mert egy idő után betelne nekem a pohár, mert nagyon rossz lenne folyamatosan csak lenni ott mint egy darab fa és színlelni.

2011. máj. 9. 15:31
 15/33 anonim ***** válasza:
Csak azért ne feküdj le vele, hogy ott ne akarjon! Ez még annál is nagyobb hiba, mint h azt mondod, h nem szeretnéd h elmenjen!
2011. máj. 9. 15:32
 16/33 anonim ***** válasza:
Még csak május van, ne ezen idegeskedj augusztusig. Probálj javítani még az érettségin, ha pedig nem sikerül akkor sincs semmi baj, ha igazán szeretnéd, másodszorra is megprobálod, vagy harmadszorra. Addig dolgozol, elvégzel egy okj-t, nyelvvizsga, amit szeretnél. Ne keseredj el :)
2011. máj. 9. 15:34
 17/33 anonim ***** válasza:

Természetesen engedd el. Nem is értem, hogy merülhetett fel benned ilyen :)

A gólyatábor valóban más, mint amit eddig csinált. De ne úgy képzeld el, hogy mindenki ész nélkül butaságokat csinál.

Nem vagyok rá büszke, azért írom le most neked a történetet, hogy mutassam: jóllehet sok ember között nyilván akad olyan, akiből a rosszat hozza ki az alkohol, a többség nem ilyen.

Lányként olyan szakra mentem, ahol szinte mindenki fiú volt (egész pontosan 5% volt a lányok aránya). Persze rengeteget kellett inni, el is áztam rendesen. Aztán valaki - nem ismertem - elkezdett rángatni be az egyik házba. Én persze nem akartam menni, de kábé esélyem nem volt az illető ellen.

De a srácok akikkel voltam, akikkel egy házban laktam, tudták, hogy otthon vár a barátom. Rögtön mindenki felpattant és ott volt, hogy az illetőt leszedje rólam.

Utána visszagondoltam, hogy igen, sajnos talán még engedtem is volna annak a srácnak. De szerencsére már akkor, az elején kialakult egy olyan kis közösség, ahol az emberek vigyáztak egymásra.

És a gólyatábornak az ilyen közösségek kialakítása az elsődleges célja.

Ne aggódj! A barátod esetében még ilyen veszély sem áll fenn, mint anno nálam (fizikai erőfölény), ő tényleg csak akkor megy bele bármibe, ha tényleg akarja.

Viszont a szobatársai, a csapata, akikkel van, még akkor is vigyázni fognak rá és a kapcsolatotokra, amikor ő már esetleg túl sokat ivott volna :)

Viszont a biztonság kedvéért javítsd fel a szexuális életeteket! Ha már úgyis szeded a tabit :)

Tudom, hogy a 21. században nem illik ilyet mondani, de szexelj vele akkor is, ha épp nincs olyan nagyon sok kedved. Esetleg vessetek be egy kis síkosítót. És a legfontosabb: ne azon kattogj közben, hogy nincs kedved, hanem tényleg igyekezz élvezni! Hidd el, tabival is lehet! :)

2011. máj. 9. 15:37
 18/33 A kérdező kommentje:

15:34, köszönöm a biztatást, csak azért elég rossz érzés akkor is, hogy az ember szeretne kitörni otthonról, ahol nagyon rossz a helyzet, és pont elrontja a matekot és elbukja az egyetemet.

Nem akarok reménykedni, hogy felvesznek, mert úgyis beleélném magamat, és csak nagyon pofára esnék, azt meg nem akarom.

Amúgy azért jutott eszembe ez az egész dolog, mert pont ma ment el osztálykirándulásra, az osztálya kb 20 fő, elmentek 9en, ez az osztálykirándulás na mindegy, és mondta, hogy megy két olyan csaj, aki a múltkor is osztálykiránduláson részegen elment emberekkel. És ez okból kezdtem el gondolkodni, hogy mi lesz majd ott.

Tudom, hogy nem szabadna féltékenynek lennem, de olyan sok lány van, aki direkt arra megy rá, hogy tönkretegye a másik kapcsolatát. Nekem is most az osztályomban voltak lányok, akik direkt azért nyomultak egy fiúra, hogy tönkretegyék a párkapcsolatát.

Lehet, hogy a barátom hűséges, de olyan sok rosszuindulatú ember van. Nem véletlenül van az a mondás, hogy sok lúd disznót győz.

2011. máj. 9. 15:39
 19/33 A kérdező kommentje:
És 15:37 neked is köszönök mindent. Nagyon sokat segít, hogy ezt leírtad. :)
2011. máj. 9. 15:42
 20/33 anonim ***** válasza:
Undorító, hogy ennyire a piáról szól minden... Aztán meg ráfogni csak mert józanon valakinek nincs képe megtenni. Aki részeg az őszinte, ha igazából mást kíván jobban akkor legyen vele.
2011. máj. 9. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!