Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gólyatábor. Féltsem vagy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gólyatábor. Féltsem vagy ne féltsem?

Figyelt kérdés

3 és fél éve vagyunk együtt a barátommal.

Idén mind a ketten jelentkeztünk egyetemre, de úgy néz ki, hogy engem sajnos nem vesznek fel, a barátomnak viszont nagyon sok pontja van, őt biztosan felveszik.

Kérdeztem tőle, hogy annak ellenére, hogy engem nem vesznek fel, és nem mehetek el az egyetemi gólyatáborra, ő elmegy-e, és azt felelte, hogy mindenképpen.

Én viszont nagyon aggódom, mert úgy hallottam, hogy ezek az egyetemi gólyatáborok az ivásról és a szexről szólnak, és nagyon félek, hogy ott lesz majd egy hétig és egész nap csak iszik, és ki tudja, mi történik ott.

Szerintetek is van oka a félelmemnek, illetve ha ő mindenképpen el akar menni, akkor megpróbáljam megakadályozni ebben?

Még mielőtt félreértenétek, nem vagyok fanatikusan féltékeny, de sok ismerősöm mesélt az egyetemi gólyatáborokról, hogy mik történnek ott.

A barátnőmék kapcsolata is amiatt ment szét, mert a fiút addig itatták, amíg bele nem ment egy olyan "kapcsolatba", amit józanul nem akart volna.

Kérlek, adjatok valami tanácsot!

2011. máj. 9. 15:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Semmiképpen se tartsd vissza. A gólyatábor egy hatalmas buli és nem feltétlen csajozni megy oda az embert hanem hogy megismerje a közösséget. Én semmiképpen sem hagynám ki. Benne meg bízz me gha már ilyen sok ideje együtt vagytok nem kell aggódnod! Nem lesz semmi gáz :) Semmi sem kötelező csak ajánlott :P
2011. máj. 9. 16:08
 22/33 A kérdező kommentje:
Gólyatáborba lehet vinni amúgy külsőst, hogy esetleg elmenjek vele?
2011. máj. 9. 16:10
 23/33 anonim ***** válasza:

Külsősnek ott nincs helye. Sajnálom.

Tanulj, hogy mehess vele!

2011. máj. 9. 16:14
 24/33 A kérdező kommentje:

Hidd el én sem jókedvemben rontottam el a matekot. És én lennék a legboldogabb ember a világon, ha felvennének.

De egyáltalán nem lehet vinni külsőst?

2011. máj. 9. 16:18
 25/33 anonim ***** válasza:

Az nem óvoda, ahova kísérgetni kell a gyerekeket.

Fogadd ezt el!

2011. máj. 9. 16:27
 26/33 A kérdező kommentje:

19 évesen talán már tudom, hogy a gólyatábor nem az óvóda...

Csak érdekességből kérdeztem meg.

2011. máj. 9. 16:35
 27/33 anonim ***** válasza:
30%
Nagyon égő vagy :S
2011. máj. 9. 16:37
 28/33 anonim ***** válasza:

A gólyatábor egyfajta csapatépítő tréning. Borzasztóan fontos, de senki más nem mehet oda, csakis az, aki az adott szakra felvételt nyert.

Ha ugyanis ott lenne más, mondjuk mindenki vinné a barátnőjét, akkor mindenki a barátnőjével foglalkozna, és feleannyira sem lenne hatékony a közösség építése.

Egyébként ne aggódj, nem mindenhol csak a berúgásról szól a dolog, lehet hogy ott sem, ahova a barátod készül.

2011. máj. 9. 16:44
 29/33 A kérdező kommentje:

Nem fogok vele menni a gólyatáborba, nyugi.

Csak sajnálom, mert én is ott lehettem volna, ha nincs az a matek. :S egy karra jelentkeztünk...

2011. máj. 9. 16:48
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

szerintem itt az ideje elengedni egymást.

ilyen fiatal korban 3,5 év untig elég a másikból.

a kamaszkori szerelmek nem egy életre köttetnek.

2011. máj. 9. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!