Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gólyatábor. Féltsem vagy ne féltsem?
3 és fél éve vagyunk együtt a barátommal.
Idén mind a ketten jelentkeztünk egyetemre, de úgy néz ki, hogy engem sajnos nem vesznek fel, a barátomnak viszont nagyon sok pontja van, őt biztosan felveszik.
Kérdeztem tőle, hogy annak ellenére, hogy engem nem vesznek fel, és nem mehetek el az egyetemi gólyatáborra, ő elmegy-e, és azt felelte, hogy mindenképpen.
Én viszont nagyon aggódom, mert úgy hallottam, hogy ezek az egyetemi gólyatáborok az ivásról és a szexről szólnak, és nagyon félek, hogy ott lesz majd egy hétig és egész nap csak iszik, és ki tudja, mi történik ott.
Szerintetek is van oka a félelmemnek, illetve ha ő mindenképpen el akar menni, akkor megpróbáljam megakadályozni ebben?
Még mielőtt félreértenétek, nem vagyok fanatikusan féltékeny, de sok ismerősöm mesélt az egyetemi gólyatáborokról, hogy mik történnek ott.
A barátnőmék kapcsolata is amiatt ment szét, mert a fiút addig itatták, amíg bele nem ment egy olyan "kapcsolatba", amit józanul nem akart volna.
Kérlek, adjatok valami tanácsot!
Külsősnek ott nincs helye. Sajnálom.
Tanulj, hogy mehess vele!
Hidd el én sem jókedvemben rontottam el a matekot. És én lennék a legboldogabb ember a világon, ha felvennének.
De egyáltalán nem lehet vinni külsőst?
Az nem óvoda, ahova kísérgetni kell a gyerekeket.
Fogadd ezt el!
19 évesen talán már tudom, hogy a gólyatábor nem az óvóda...
Csak érdekességből kérdeztem meg.
A gólyatábor egyfajta csapatépítő tréning. Borzasztóan fontos, de senki más nem mehet oda, csakis az, aki az adott szakra felvételt nyert.
Ha ugyanis ott lenne más, mondjuk mindenki vinné a barátnőjét, akkor mindenki a barátnőjével foglalkozna, és feleannyira sem lenne hatékony a közösség építése.
Egyébként ne aggódj, nem mindenhol csak a berúgásról szól a dolog, lehet hogy ott sem, ahova a barátod készül.
Nem fogok vele menni a gólyatáborba, nyugi.
Csak sajnálom, mert én is ott lehettem volna, ha nincs az a matek. :S egy karra jelentkeztünk...
szerintem itt az ideje elengedni egymást.
ilyen fiatal korban 3,5 év untig elég a másikból.
a kamaszkori szerelmek nem egy életre köttetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!