Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gólyatábor. Féltsem vagy ne féltsem?
3 és fél éve vagyunk együtt a barátommal.
Idén mind a ketten jelentkeztünk egyetemre, de úgy néz ki, hogy engem sajnos nem vesznek fel, a barátomnak viszont nagyon sok pontja van, őt biztosan felveszik.
Kérdeztem tőle, hogy annak ellenére, hogy engem nem vesznek fel, és nem mehetek el az egyetemi gólyatáborra, ő elmegy-e, és azt felelte, hogy mindenképpen.
Én viszont nagyon aggódom, mert úgy hallottam, hogy ezek az egyetemi gólyatáborok az ivásról és a szexről szólnak, és nagyon félek, hogy ott lesz majd egy hétig és egész nap csak iszik, és ki tudja, mi történik ott.
Szerintetek is van oka a félelmemnek, illetve ha ő mindenképpen el akar menni, akkor megpróbáljam megakadályozni ebben?
Még mielőtt félreértenétek, nem vagyok fanatikusan féltékeny, de sok ismerősöm mesélt az egyetemi gólyatáborokról, hogy mik történnek ott.
A barátnőmék kapcsolata is amiatt ment szét, mert a fiút addig itatták, amíg bele nem ment egy olyan "kapcsolatba", amit józanul nem akart volna.
Kérlek, adjatok valami tanácsot!
Jaj persze, az a csúnya alkohol :))
Nekünk is ivós-szexelős volt a gólyatáborunk, de akinek kapcsolata volt, abban volt annyi tartás hogy nem rúgja fel azt. Senkit nem erőszakolnak meg, senkit nem kényszerítenek se ivásra, se másra.
Meg kell bíznod benne. A gólyatábor nagyon jó dolog, semmiképp se hagyja ki! Gondolom, tisztában van a saját határaival, ne félj.
Mikor tinik voltunk azt mondták az ital igaz mondásra kényszeríti az embert.
Igen felerösíti az érzéseket. vagy is ha ott megcsal akkor tuti ital nélkül máshol is megcsalan hamarosan.
Neki ez óriási dolog.
Akkor tegyük fel téged vesznek fel és öt nem. neked ez a belépöd az egyetemi életbe, ez a legnagyobb esély a gyors beilleszkedéshez, új barátok találásához, hogy az elsö hetekbe ne csak tengödj ott és ne legyél magányos azért van.
Szia!
Nem ez fogja a kapcsolatotokat tönkre tenni. Valóban erről szólnak a gólyatáborok, de akinek van valakije, az általában hűséges szokott maradni.
Viszont nem irigyellek azért, ami utána vár rád. Az egyetem a bulikról, és ivásról szól, és persze a rengeteg tanulásról. Aki nem volt az, sosem fogja ezt megérteni. És mivel téged nem vettek fel, te sem fogod, ami majd később gondot fog okozni.
Pl ha ő 8-ra bemegy, este 6-ig előadás van, utána közös program, este buli, rád meg nem marad idő. Ha nincs buli, akkor sem fog tudni annyit veled lenni.
Azt semmikép sem ajánlom, hogy visszatartsd őt, mert csak rontani fogsz a helyzeten :(
Te mit kezdesz most? Dolgozni mész, vagy tanulsz addig?
Szia :)
Én tavaly voltam gólyatáborban, hidd el ha vki nem akarja, nem engedi, nem tudják leitatni. Vannak feladatok, amikért általában alkohol jár, vagy alkoholt kell inni, h nyerjen a csapat, de semmi sem kötelező!
Én azt tanácsolom, h probáld érezni, h a barátod mit vár ettől:S Ha ő is a piálás miatt akar menni, esetleg a csajok, akkor van okod aggódni. De gondolj bele ahhoz h lefeküdjön egy másik lánnyal nem kell gólyatábor!
Engem is féltett picit a barátom, megkérdeztem tőle, h elenged-e, nem bánná-e. Én azért akartam menni, h megismerjem a leendő csoporttársaimat, esetleg infókat szerezzek a tanárokról, órákról. Hidd el csak akkor fog olyasmit tenni ami téged bántana, ha ő is úgy akarja. Akkor pedig probáld nézni a jó oldalát, h legalább hamar kiderült, h nem szerelmes beléd.
19 L
Köszönöm a válaszaitokat.
Igazából az a legnagyobb félelmem, hogy mostanában nem igazán működik a szexuális életünk. Amióta elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, semmi kedvem nincs hozzá. :S
És azért félek, mert elmegy úgy oda, hogy mondjuk egy hete nem volt együtt velem és ott lesz még egy hétig..
Természetesen nem csaltuk még egymást sohasem, és tudom, hogy nem tenné meg, de az alkohol sok olyan dolgot kihoz az emberből, amit amúgy nem tenne meg.
Én ha az ő helyében lennék, nem mennék el.
Mert nem szeretném, ha mondjuk ő izgulna egy hétig, hogy mi van velem, és én tudom magamról, hogy ha iszok, hülyeségeket csinálok. Én nem is megyek sem kocsmázni, és kerülöm az olyan alkalmakat, amikor alkohol közelébe kerülök.
Figyelj
Voltam anno gólyaként is gólyatáborban,azóta minden éven szervezőként.
Igen,ivásról szól,és elég sok 1-2 éjszakás kaland is van,aki ingatag kapcsolatban van,hamarabb meginog mint enélkül.
De még nem láttam olyat hogy stabil párkapcsolat gólyatábor alatt ment volna tönkre.
Mondom ezt ugy hogy volt már részem ilyen héten 1éjszakás kapcsolatban,és ugy is hogy itattak le miközben volt fix kapcsoaltom,és nem csináltam semmi olyat...
Csak döntés,elhatározás kérdése az egész...
de ha lebeszéled erről,azt bánni fogja,most ismeri majd meg azokat akikkel össze lesz zárva a következő 4 évben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!