Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért magányos egy olyan ember, akinél minden klappol?
Figyelt kérdés
Külsővel, belsővel nincs gond. Sokan szeretik, sokan ismerik, a legtöbb embernek tetszik. Mégis egyedül van.2011. máj. 8. 11:06
1/13 anonim válasza:
Akkor csak a külsővel nincs gond..
2/13 anonim válasza:
Sztem meg csak a belsővel nincs gond. Már ha fiú az illető.
3/13 A kérdező kommentje:
Egyikkel sincs gond. Belsővel azért, mert kedves, sokan szeretik. Külsővel azért nincs, mert sok embernek tetszik.
Ha valakinek ezek alapján megvan a lehetősége arra, h legyen valakije, miért nincs?
2011. máj. 8. 11:14
4/13 anonim válasza:
Sokan szeretik,csak fél a puncitól :D:D
5/13 anonim válasza:
Talán eddig nem volt szerencséje. Nem működött a kémia. Türelem, majd ha nem számítasz rá, eljön az igazi.
6/13 A kérdező kommentje:
De nem fura, hogy sokan vannak így? Nem egy ilyet ismerek. Értelmes, helyes, vagy lányban szép és aranyos. Erre nincs kapcsolata.
2011. máj. 8. 11:18
7/13 anonim válasza:
Ezt en is szeretnem tudni.
Sajat tapasztalat: meg nem talalkozott olyannal, aki minden szempontbol megfelelne, hozza hasonloan gondolkozna, azonos lenne a vilagnezete, ertekrendje, plusz kulsoleg is kb azonos kaliberu lenne. Vagy, ha megis talalkozott, akkor az mar foglalt, es ha ereznek egymas irant barmit is (nem feltetlenul szexualis vonzalomrol van szo, pl ha jol kijonnek egymassal), abbol csak egy baratsag lesz, vagy max szex. Ha bekovetkezik az utobbi, lottek az elobbinek. :)
8/13 anonim válasza:
Nah én ilyen vagyok pontosan... igazából én félek az elkötelezettség mellett, sok a rossz tapasztalatom így az emberekben sem bízok annyira csak 1-2ben igazán, önbizalom hiányban szenvedek(pedig tudom magamról, meg mások reakciói alapján is hogy nem vagyok egy szerencsétlen gyerek) hát kb ennyi
9/13 anonim válasza:
Talán nem vagy elég nyitott:)kül velem is pont ugyanez van csak csajba mások szerint szép vok,belsőmmel sincs gond még sincs senkim mert a srácok meg sztem a csajok is a nyitott embereket szeretik
10/13 anonim válasza:
11:26 os vok, háát lehet hogy télleg ezzel van a baj... igazából sok olyan dolog történt velem amiről nem szeretek beszélni, van akinek elmondom mert bízok benne, de inkább jobban szeretem más problémáit meghallgatni azt inkább nekik segíteni mint magamon valahogy... igazából semmivel sem érzem jobban magam miután vmi fontosat és nagyon személyeset elmondok vkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!