Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mért sírtok állandóan?
Annyira idegesít, hogy mindig csak sírnak a lányok, hogy nincs senkijük, de kezdeményezni nem akarnak, önbizalmuk nincs, akkor mit akarnak? Egy fiú sem lesz olyan csajjal akinek állandóan a lelkét kell ápolni. Ilyen nehéz ez a fiúzás? Nekem mindig volt fiúm pedig nem vagyok se szép, se csinos. Nem értem ezt.
19/L
Hát szerintem azért vagy ilyen magányos,mert mindíg azt nézed,hogy másnak mi a jó."kolonc lennék nekik", "nem akarom magammal rángatni"
Nem élhetsz úgy,hogy mindíg meg akarsz felelni mindenkinek.Ha majd koloncnak éreznek akkor finoman lepattintanak.Ha meg valaki nem akar veled menni akkor ugyis megmondja.Vegyél egy kutyát(ha lehetséges és szereted az állatokat)talán megismerkedhetsz más gazdikkal,máris lesz közös téma.
Törekedj arra,hogy Te jól érezd magad és ha felszabadult vagy akkor minden könnyebben megy majd.
én is sírok,de a nevetéstől....xD
úgy látom te is lány vagy....Akkor ez rád is vonatkozna? Nem minden lány sír állandóan. Csak a hisztisebb fajták...ennyit tudok ehhez hozzá fűzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!