Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mért sírtok állandóan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mért sírtok állandóan?

Figyelt kérdés

Annyira idegesít, hogy mindig csak sírnak a lányok, hogy nincs senkijük, de kezdeményezni nem akarnak, önbizalmuk nincs, akkor mit akarnak? Egy fiú sem lesz olyan csajjal akinek állandóan a lelkét kell ápolni. Ilyen nehéz ez a fiúzás? Nekem mindig volt fiúm pedig nem vagyok se szép, se csinos. Nem értem ezt.

19/L

2011. máj. 7. 22:01
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Én sohasem voltam valami csinos vékony csaj, nem is kövér, oan a kettő közt, engem is csúfoltak meg iesmi, és pont ez erősített meg, ha meg mindig azzal foglalkozunk h ki mit mond, akkor már rég elb.sztuk :)
2011. máj. 7. 22:15
 12/34 anonim ***** válasza:
2011. máj. 7. 22:16
 13/34 anonim ***** válasza:

Persze,ebben teljes mértékben egyet értünk,de hát Ők ilyenek,talán nincs olyan a környezetükbe,aki bátorítaná őket vagy aki elmondja,hogy valamit rosszul csinálnak.

Egyébként minden hozzáállás kérdése.Nem vagy

2011. máj. 7. 22:18
 14/34 anonim ***** válasza:
...unk egyformák:) (Bocs,hogy 2 részbe küldtem el):D
2011. máj. 7. 22:19
 15/34 A kérdező kommentje:
Hát igen úgy érthető lenne ha nem lenne senki mellettük, de például ismerőseim között is vannak ienek, és hiába adok tanácsot nekik, semmi, akkor meg? :O
2011. máj. 7. 22:21
 16/34 anonim ***** válasza:

Szórakozóhelyen elvből nem ismerkedek...., nincsenek barátaim, mert komolyabb voltam, mint a többség, egyedül hova mozdulnék ki és mit csinálnék ?), ha kiülök a Duna partra akkor hülyének néznek, hogy mit csinálok ott, vagyis nem tudok hol ismerkedni. Odajönni hozzám csak úgy nem szoktak amikor éppen emberek közt vagyok. Nem vagyok ocsmány sem, csak kicsik a melleim és van rajtam pár felesleges kiló, de nem vészes.

Szerinted mit kellene csinálom áruld már el ha ilyen okos vagy? Járjak örömtáncot, hogy még nem volt senkim, nem is csókolóztam, nem ölelt meg senki, stb.?

19/l

2011. máj. 7. 22:30
 17/34 anonim ***** válasza:
Még azt kifelejtettem, hogy általában első néhány találkozásnál kicsit szorongok. Elszoktam az emberektől, a beszélgetéstől és msnen bőven lenne kivel beszélgetni, de élőben teljesen más, azt csak élőben lehetne gyakorolni.
2011. máj. 7. 22:36
 18/34 A kérdező kommentje:
Biztos nem véletlenül, ha még barátaid sincsenek akkor mit akarsz? Először is barátok kellenek, élet. Am nem engem kellene itt okoskázni, ha te annyira érettebb voltál mindig is, mért nem barátkoztál idősebbekkel? De am köszi, látod te egy jó példa vagy a hisztizésre. Köszi
2011. máj. 7. 22:36
 19/34 anonim ***** válasza:

Pontosan azért nem ismerkedtem idősebbekkel, mert idősebbek, és visszahúzódó voltam, mert nem furakodtam oda ahol nem igényelték a társaságom.

Te pedig jó példa vagy az érzéketlenségre és az empátia hiányra. Könnyű úgy beszélni arról amiről nem tapasztaltál meg semmit.

Nem hisztiztem, csupán tényeket közöltem.

2011. máj. 7. 22:44
 20/34 A kérdező kommentje:
Azt honnan tudod, hogy velem nem volt olyan, hogy például nem volt egy barátnőm sem? Igen nekem se volt, mindenki csak gúnyolt, és én is visszafogott voltam, de ha azt hiszed magadról hogy jelentéktelen vagy akkor más is azt hiszi, én tudtam h nem vagyok, aztán fiúkkal barátkoztam, ahogy fiúk vettek örül egyből minden lány a barátnőm akart lenni. Elkell hinned hogy értékes vagy és nem hiszem el hogy senki nem talált soha sem érdekesnek.
2011. máj. 7. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!