Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mért sírtok állandóan?
Annyira idegesít, hogy mindig csak sírnak a lányok, hogy nincs senkijük, de kezdeményezni nem akarnak, önbizalmuk nincs, akkor mit akarnak? Egy fiú sem lesz olyan csajjal akinek állandóan a lelkét kell ápolni. Ilyen nehéz ez a fiúzás? Nekem mindig volt fiúm pedig nem vagyok se szép, se csinos. Nem értem ezt.
19/L
Persze,ebben teljes mértékben egyet értünk,de hát Ők ilyenek,talán nincs olyan a környezetükbe,aki bátorítaná őket vagy aki elmondja,hogy valamit rosszul csinálnak.
Egyébként minden hozzáállás kérdése.Nem vagy
Szórakozóhelyen elvből nem ismerkedek...., nincsenek barátaim, mert komolyabb voltam, mint a többség, egyedül hova mozdulnék ki és mit csinálnék ?), ha kiülök a Duna partra akkor hülyének néznek, hogy mit csinálok ott, vagyis nem tudok hol ismerkedni. Odajönni hozzám csak úgy nem szoktak amikor éppen emberek közt vagyok. Nem vagyok ocsmány sem, csak kicsik a melleim és van rajtam pár felesleges kiló, de nem vészes.
Szerinted mit kellene csinálom áruld már el ha ilyen okos vagy? Járjak örömtáncot, hogy még nem volt senkim, nem is csókolóztam, nem ölelt meg senki, stb.?
19/l
Pontosan azért nem ismerkedtem idősebbekkel, mert idősebbek, és visszahúzódó voltam, mert nem furakodtam oda ahol nem igényelték a társaságom.
Te pedig jó példa vagy az érzéketlenségre és az empátia hiányra. Könnyű úgy beszélni arról amiről nem tapasztaltál meg semmit.
Nem hisztiztem, csupán tényeket közöltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!