Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mért sírtok állandóan?
Annyira idegesít, hogy mindig csak sírnak a lányok, hogy nincs senkijük, de kezdeményezni nem akarnak, önbizalmuk nincs, akkor mit akarnak? Egy fiú sem lesz olyan csajjal akinek állandóan a lelkét kell ápolni. Ilyen nehéz ez a fiúzás? Nekem mindig volt fiúm pedig nem vagyok se szép, se csinos. Nem értem ezt.
19/L
19l az lenne a megoldás ha tetszik egy fiú odamész hozzá beszélgetni, ismerkedni:)
És ugyan így barátkozhatsz is másokkal.
21f
Iskolában sajnos nem tudok, szinte csak bulizós lányok vannak ott, akikkel nem érezném jól magam, mert teljesen más a stílusunk.
Legutóbb amikor elmentem szórakozóhelyre csak azt vártam mikor érek már haza és azon gondolkodtam, hogy mit keresek ott, táncolni sem tudok, inni nem szoktam, füstös helyeket nem szeretem csak "kényszerből" elviselem. Kifejezetten barátokra nem is lenne igényem, csak párkapcsolatra, nem baj ha alakul barátság is, de amint lenne valakim úgyis hanyagolnám őket.
Odamennék ha tetszene valaki ha egyedül van, de nincs hol odamenni. Egyedülállók ritkán mozdulnak ki, vagy a barátaikkal.
Biztosan úgy tűnik, hogy csak a kifogásokat keresem, de sajnos tényleg ilyen vagyok. :S
Lehet, hogy rá kéne "erőszakolnom" magam, hogy elmenjek egyedül valami normálisabb helyre ahol nincsenek részegek.
Nem olyan rossz,ha eljársz néha buliba,kikapcsolódsz,elengeded magad.
Ne zárkózz be.Nem kell részegre innod magad,de egy felestől megjönne a bátorságod és még hülyeséget sem csinálnál.Egyszer élsz,nem hinném,hogy jó ötlet ezt a 4 fal között tölteni,ráadásul egyedül.
Nővéremmel el tudnék járni, de általában a barátjával van és sokat dolgozik. Ha velük mennék csak koloncnak érezném magam, még ha azt mondják, hogy nem vagyok az. Nyilván kettesben szeretnének lenni.., én meg szinte egyedül lennék egy idegen helyen, idegenekkel annyival, hogy érezzem jól magam, ami magamat ismerve nehéz dolog...
Kapcsolatra sokkal jobban szükségem van, mint barátokra. Ha tetszik valaki egy mosolyt azért elengedek...
Felestől.. Fél liter sört nem bírok meginni. :D
Buli az nekem nem kikapcsolódás, csak olyan környezetben tudnám elengedni magam ami nekem való. Pl. egy park.
Nem is szeretnék még jobban bezárkózni, jó lenne kimozdulni, de nem tudom mit csinálnék ott. Nem találnám fel magam.
Menő lányok nem az eseteim, (amúgy a lányok sem általában), jobban szeretem a hasonlókat, mint én, de környezetemben egyik sem helybeli, sőt nekik is van barátjuk és nem vagyunk még olyan viszonyban, hogy elrángassam őket magammal bárhová.
Valahogy próbálkozom amikor csak lesz lehetőségem, de nem szeretnék olyanokkal ismerkedni akik teljesen más típusok, mint én. Abból nem lennének jó kapcsolatok szerintem, csak ellentétek.
Könnyebb lenne ha nem lennék ennyire érzelmes, nem egy életre akarnék társat, de ezzel nem lehet mit csinálni, ez vagyok én.
Köszi mindenkinek! Valakinek van még valami akkor meghallgatom, azaz elolvasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!