Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mért sírtok állandóan?
Annyira idegesít, hogy mindig csak sírnak a lányok, hogy nincs senkijük, de kezdeményezni nem akarnak, önbizalmuk nincs, akkor mit akarnak? Egy fiú sem lesz olyan csajjal akinek állandóan a lelkét kell ápolni. Ilyen nehéz ez a fiúzás? Nekem mindig volt fiúm pedig nem vagyok se szép, se csinos. Nem értem ezt.
19/L
Maximálisan egyetértek!Végre egy igazi nő, bárcsak többen gondolkodnának így:)
Én sem értem ezt, hogy csak sírnak de tenni nem tesznek semmit, vannak akik nem ilyenek de kb 10% csak.
21f
Én spec spontán nem sírok semmi miatt, idejét sem tudom mikor sírtam utoljára... nem volt még pasim de majdcsak jön vki addig meg elvagyok :DD
15/L
Hátez fergeteges :D:D az elsőhöz : sztem a 10% az sooook :D:D
Pedig ez a jó felfogás..még kezdeményezniük sem kéne, csak legalább mutassák ki azt ha bejövök vagy valami. mert utálom énis azt hogy lányok rinyálnak h nincs senkijük. és nemtartják magukat ezvégett vonzónak. márpedig sztem legtöbbje vonzó, csak fiú szemmel ha látok egy jó csajt és nincs senkije akkor az az elő gondolatom hogy: fhuu ennek aztán biztos jól megkell felelni, nagyelvárások stb. háde nem? de. :D
És ez a gondolkodás mód ami a kérdezőnek van..hát ez nagyszerű!!! :D bárcsak így gondolkodna a legtöbb csaj! :D szépszép :))
Én utoljára 2 éve sírtam, de akkor se fiú miatt.
Azok a lányok, akik sírnak, kevés az önbizalmuk(jobb esetben), vagy csak szeretik magukat sajnáltatni..:D
szánalmasnak tartom őket..
17/L
Sosem sírnék egy férfi miatt. Amúgy úgy vettem észre, a nők szeretnek agonizálni. Aberráció.
20/L
Nekem ezzel sosem volt gondom,de valahol érthető.
Ha egy kislány úgy nő fel,hogy a szülei sosem elégedettek,az iskolába csúfolják,abba berögződnek ezek a dolgok és hiába változik külsőleg,ezek a "sebek"megmaradnak és nehéz leküzdeni őket.
Én is elég csúnyácska kislány voltam és hiába kapok már évek óta csupa pozitív véleményt a külsőmmel kapcsolatba,hiába élek évek óta boldog párkapcsolatban,azért még mindíg vannak napok amikor kifejezetten rondának érzem magam:)
Elég nagy baj ez azoknak,akik nem rendelkeznek elég önbizalommal.Legyél picit megértőbb vagy ne törődj velük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!