Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fura helyzet-netszerelem, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura helyzet-netszerelem, de mit tegyek?

Figyelt kérdés

beleszerettem egy fiúba, elég messze lakik tőlem,11 hónapja beszélgetünk msn-en és még nem találkoztunk.De nyáron fogunk és pár napot eltöltünk kettesben egy városban:) de nem szeretnék vele lefeküdni. hogy terelhetném a beszélgetésünket erre a témára? (szex) nagyon visszahúzódó lány vagyok és félénk is és a fiú sem az a típus, aki ezen a témán lovagol.én még szűz vagyok, Ő is talán.Mit tegyek? És nem kérek letolást, hogy olyan nem létezik, hogy beleszerettem. köszi a megértést és a válaszokat is előre!

ő 22/F, én 19/L

2011. máj. 4. 13:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és, hogy senki sem szólt le, nagyon hálás vagyok. Nos igen, félek a nemiségtől, belém van nevelve, hogy nem szabad . Egyébként én egyáltalán nem akartam senkibe sem beleszeretni,sőt soha sem, nem volt benne a húszéves tervemben (utálom a férfiakat,Ő persze kivétel),és csak véletlenül ismertem meg, aztán jött minden, és rájöttem, hogy teljesen megegyezik a stílusunk... de köszönöm mindenkinek és inkább majd ha odakerülünk, akkor majd megbeszélem vele ezt.
2011. máj. 4. 18:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!