Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek igaz ez a tézis?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz ez a tézis?

Figyelt kérdés

miszerint akkor komoly egy kapcsolat, ha már mersz a másik előtt fingani.

elgondolkodtam :D 7 hónapja vagyunk együtt, nem merek fingani.

tudom, sokan azt fogjátok hinni, hogy egy kis ..... gyerek unatkozik, szórakozik, de érdekelne, hogy ti mennyi idő után mertetek?

nemet, akkori kort és a párkapcsolat korát is írjátok meg légyszi.

2011. máj. 3. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Így belegondolva,kb 1 év után fingottam a csajok előtt direktbe.Véletlenül meg elő fordult néha.

Szerencsére eddig még nem viszonozta egy nőm sem.

2011. máj. 3. 23:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 komoly kapcsolatom volt, és mindegyiknél mertem fingani már a kb. 3-4 hónapban. Nagyon sokat voltunk együtt az elejétől kezdve, szinte minden nap, sokszor egész nap. Így hamarabb gyorsabban történt meg az összeszokás. Először mindig a pasi kezdte. Én nem lepleztem volna le magam elsőként, mivel mint köztudott, "a nők nem pukiznak, nem böfögnek és semmilyen gusztustalan dolgot nem csinálnak":D. Aztán kezdtem én is belejönni:) De ezt nem kell úgy elképzelni, hogy nagyokat durrogtattam egész álló nap, hanem lájtiban. Viszont hozzá képest én eléggé visszafogtam magam, mert volt, hogy olyan hangosat rottyantott, hogy a fal adta a másikat....azért én ilyeneket nem csináltam. De jót nevettünk ezen mindig:) Aztán mint, ha mi sem történt volna. De ismerek olyan párokat, akik egyáltalán nem pukiznak egymás előtt, és mégis évekig eléldegélnek. De leginkább persze a nőkre jellemző, hogy nem szoktak, miközben a pasijuk - úgy férfi módjára - odaböffent. De egyébként nem hinném, hogy ettől lenne igazán komoly egy kapcsolat. Valamilyen szinten fel lehet így is fogni, de nem az, ami igazán komollyá teszi.

23N

2011. máj. 3. 23:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is dobtam már fel itt hasonló kérdést, akkor a férfinép úgy vélekedett fogjam vissza magam, mert nem nőies.

Hát... én akkor se bírom ki, 4 hónapja járunk, már akkor nem ég legalább a fejem, ha vécére kimegyek, előtte nem merek, pedig ő néha szokott. Engem nem zavar, exemmel sose volt ez gond, csak vhogy most nem megy... :D

20L

2011. máj. 3. 23:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fél év az arany határ. Bár prűd típus vagyok, és nem szeretem a hatalmas fingó hangokat. Tehát kerülendő, mind kettőnk részéről:P

A böfögés már más dolog. Bajok vannak a gyomrommal, így sokszor időszakosan kezelhetetlen mennyiségben büfizem(érsd: ilyen pici büfögés:P) ezt hamar meg kellet szoknia.

2011. máj. 3. 23:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Én excsajommal 1hnapja voltam együtt, amikor ütögette a hasam és egy iszonyatosat sikerült finganom, de direktben még több év után sem finganék hatalmasakat, sőt mégcsak más előtt sem, nemcsak a párom mellett. Persze néha véletlenül kicsúszhat egy egy hangosabb alkotás, de az akkor is más dolog, mint aki direkt élvezi, hogy beleremeg az ablak is. Az nekem olyan óvodás szinvonal.
2011. máj. 4. 00:07
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi szépen a válaszokat!

én sem olyanokra gondoltam természetesen, hogy "húzd meg az ujjam", aztán kitörik az ablak, csak hogy ha jönnie kell, akkor jönnie kell.

2011. máj. 4. 11:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!