Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan vagyok elkeseredve,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok elkeseredve, vagy ezt lehet várni egy férjtől?

Figyelt kérdés

Gyógyíthatatlan beteg vagyok. Középsúlyos állapotúnak minősítették a betegségemet három-és fél éve. Ennél a betegségnél javulás nem várható, a fokozatos romlás igen.

Ketten vagyunk egy 100 négyzetméteres lakásban, ami iszonyatosan meg van rakva bútorokkal és egyebekkel. Naponta főzök, holott még a gőzt sem szabadna belélegeznem. Ma felvetetettm /nem először/, hogy segítségre volna szükségem a házimunkában. Találtam is egy asszonyt, aki havonta kétszer besegítene. Férjemet kértem, hogy jövedelme 5 %-át engedje erre fordítani. Mereven elutasított és ezt mondta: "akkor te miért vagy itt?" Azóta egy szó sem esett köztünk. Úgy érzem: vége.

2011. máj. 3. 19:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
mi az, hogy nem veszi észre?? ha nem tud róla, akkor jogosan várja el!
2011. máj. 4. 06:41
 12/13 A kérdező kommentje:
Soha életében nem folyt bele a házimunkába, semmilyen szinten. Ezért mélységesen lenézi, rangon alulinak tartja, akinek végezni kötelessége, azt pedig cselédnek tekinti. Én pedig már nem vagyok képes többet elvégezni ebben az állapotban. Nagyon jó volna a segítség. Nem olyan nagy összegről van szó, havonta egy tizes körül. A passzióira ennek többszöröse megy el, de erre sajnálja. Nem tudom mi lesz, de így nem akarok élni.
2011. máj. 4. 17:35
 13/13 anonim ***** válasza:

ne is..mindig ezen fogsz rágodni,h legközelebb miert tol le? szerintem csak szorongnal,és a stressz nem tesz jot...

én nagyon kellemetlenül éreznem magam egy ilyen emberrell,de te döntésed:))

2011. máj. 4. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!