Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsunk? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hihetetlen, de egymásba szerettünk egy katolikus pappal. Én 28 vagyok van egy párom 3 éve és egy 2,5 éves fiam.Ő 38 éves. 2 hónapja tart. Mi vagyunk egymás számára az igazi, ez biztos. Együtt ÚGY még nem voltunk, ő még nincs kész rá. Kb. 2 hete kitalálta hogy szakítsunk, mert ő nem tud kettős életet élni, lelkifurdalása van. Ennek ellenére nem tudunk szakítani, mindig újra és újra találkozunk. Főleg én keresem őt, ő nem az az udvarlós típus szegénykém.Azt mondta elvett volna feleségül 1 hét után, ha "szabad" lenne, mert én vagyok élete szerelme. Kértem adjon fel mindent, azt mondta MOST képtelen rá, talán egyszer, valamikor. De meddig várjak rá??? Nem tudok nélküle élni. Ősszel áthelyezik a városunkból máshová, persze nem emiatt. Mit tegyek?????
2009. márc. 6. 13:27
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Szakított, de visszajött. Most újra együtt vagyunk. Se veled, se nélküled.... :(
2009. márc. 11. 08:00
 22/22 anonim ***** válasza:
Szégyen!!! :((
2009. márc. 13. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!