Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki hogy szakitsunk?
Sziasztok!
Hogyan dobjam barátnőmet?
Szeretem meg minden,csak mostanában nem úgy ápolja magát,nem mos fogat(hiába mondom neki)Meg ilyenek.
Tudom nekem is nehéz lessz,de ez van.
Hogyan mondjam meg,neki szépen hogy szálljon lerólam.
Köszönöm a válaszokat.
Csak ezért már dobnád? Az meg se fordult a fejedben hogy lelki okai vannak a háttérben? Mondjuk szegénynek nincs önbecsülése?
Ha tudod hogy szakítani akarsz vele, akkor mond el neki feketén fehéren hogy nem szereted őt, viszont ezzel akkor zárd is le vele a kapcsolatot.
9:31 te beteg vagy :D:D:D
Mióta vagytok együtt? Úgy gondolom elég rég és már azért hanyagolja el magát... már nem mindig akar tetszeni. Hát azért megbeszélhetnéd vele. Vagy nem is tudom ilyen problémát még nem igazán tapasztaltam. Nem értem... 2 éve és 4 hónapja vagyok együtt a barátommal éppen ma megyek le hozzá:D 11 30kor van itt a busz,de én már most engedem a kádba a vizet:D ennyi idő után is ha hozzájuk megyek órákig készülök:) napokig gondolkodom mit vegyek fel stb. :)
szóval ezért nem is értem,hogy hanyagolhatja el magát egy nő.
nem is tudom talán próbálkozhatnál a féltékenységgel,hogy valami igényesebb nőt találtál aki ad magára stb. hátha meg fogod vele. de ha végképp nem megy...hát ez nagyon gáz szóval nincs kiút
Kiakasztó az egész.De találtam egy rokon lányt akit nem ismer a bnőm.Úgy gondoltam,hogy mondanám neki mikor hív,akkor beszéljen vele,mintha megcsalnám.Ez talán beválik.
De amúgy nem olyan durva a dolog,csak KEZDEM undrodni tőle.
Sanyi, legyél kemény fiú és szakíts vele, vagy bizonyítsd be gyávaságod és taktikázz.
Undorító de ez van, taktikázással csak lelkiismeret furdalást, bűntudatot okozhatsz magadnak, ami kellemetlen, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!