Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsunk? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hihetetlen, de egymásba szerettünk egy katolikus pappal. Én 28 vagyok van egy párom 3 éve és egy 2,5 éves fiam.Ő 38 éves. 2 hónapja tart. Mi vagyunk egymás számára az igazi, ez biztos. Együtt ÚGY még nem voltunk, ő még nincs kész rá. Kb. 2 hete kitalálta hogy szakítsunk, mert ő nem tud kettős életet élni, lelkifurdalása van. Ennek ellenére nem tudunk szakítani, mindig újra és újra találkozunk. Főleg én keresem őt, ő nem az az udvarlós típus szegénykém.Azt mondta elvett volna feleségül 1 hét után, ha "szabad" lenne, mert én vagyok élete szerelme. Kértem adjon fel mindent, azt mondta MOST képtelen rá, talán egyszer, valamikor. De meddig várjak rá??? Nem tudok nélküle élni. Ősszel áthelyezik a városunkból máshová, persze nem emiatt. Mit tegyek?????
2009. márc. 6. 13:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szerintem csak fél az egyedülléttől, és kapkod mindenhez meggondolatlanul.

2 hónap... még egy normális kapcsolatban is 0 az elköteleződéshez.

Hány kiugrott papot dobtak már a nők... persze ezt nem neked kellene írnom.

2009. márc. 6. 14:03
 12/22 A kérdező kommentje:
Ez nem csak egy kaland. Komoly és mély kötelék van köztünk, olyan amilyen a párommal sohasem volt. Teljesen egyformán gondolkodunk, egyformák a reakcióink. A páromat már nem szeretem, már azelőtt elromlott köztünk minden, mielőtt az "atyát" megismertem volna.
2009. márc. 6. 14:07
 13/22 anonim ***** válasza:
68%
akkor mire vártok? ő is ember, egy élete van, hogy boldog legyen. ha ő is szeret téged ennyire, akkor nem lehet kérdés, hogy otthagyja a papi hivatalt. ez nem bűn. könyörgöm, más papok kisfiúkat zaklatnak, nehogy már ez legyen a ciki.
2009. márc. 6. 14:10
 14/22 anonim ***** válasza:
Persze 2 hónap után még úgy érzed ő az igazi.De kiváncsi lennék mit mondasz 2 év együttélés után,ha már mincs az a nagy lángolás,és kiütköznek a hibák.
2009. márc. 6. 15:27
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Mit is írtál itt útközben az egyik kommentedben?

"Azt is mondta, hogy ha mellettem döntene, nem várna semmire, már abban a korban van, hogy jöhetne a család, házasság, gyerekek."

Nem várna semmite. De vár. Mert nem melletted döntött.

Ha a férjeddel rossz a házasságod és boldogtalan vagy mellette..... megpróbáltátok már helyre hozni? Ha igen, és nem ment, akkor ne a pap miatt válj el tőle, hanem magad miatt.

A pap bácsi meg ahogy elkötelezte magát Isten szolgálatára, és nem képes ennek megfelelni, honnan tudod, hogy melletted ki tudna tartani? O.K., kivetkőzik.... összejöttök.... és ha mégsem jó? És ha Neked nem jó? Hogyan tovább? Nem hiszem, hogy a katolikus egyház visszafogadja. Elmegy reformátusnak? Te meg visszamész a férjedhez vagy nézel egy harmadik után.

Ha meg tényleg ennyire szeretitek egymást akkor mit teketóriázik? Le kell venni a csuhát és le kell tenni a bibliát.

2009. márc. 6. 15:38
 16/22 anonim ***** válasza:

Felelősség!

Ha érted mit írtam, akkor még van remény.

Ha nem érted, akkor...

25/f

2009. márc. 6. 18:40
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönök Nektek mindent. Ma délután VÉGE lett.... :-(((
2009. márc. 6. 20:12
 18/22 anonim ***** válasza:
hát ez furcsa... de azért sajnálom.
2009. márc. 6. 22:57
 19/22 anonim ***** válasza:

Minek lett vége? Szakított veled a pap vagy mi? Kíváncsi lennék...

Princess

2009. márc. 6. 23:30
 20/22 anonim ***** válasza:

Hidd el, jobb lesz így! Fel a fejjel!

Viszont a férjeddel vagy tényleg hozzátok rendbe a dolgokat, vagy ha nem megy, akkor nem érdemes együtt maradni csak a gyerek miatt. Tudom, mert a szüleimnek nagyon rossz volt a házassága, és nekem kínszenvedés volt az egész.

2009. márc. 7. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!