Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsunk? Mit tegyek?
Szerintem csak fél az egyedülléttől, és kapkod mindenhez meggondolatlanul.
2 hónap... még egy normális kapcsolatban is 0 az elköteleződéshez.
Hány kiugrott papot dobtak már a nők... persze ezt nem neked kellene írnom.
Mit is írtál itt útközben az egyik kommentedben?
"Azt is mondta, hogy ha mellettem döntene, nem várna semmire, már abban a korban van, hogy jöhetne a család, házasság, gyerekek."
Nem várna semmite. De vár. Mert nem melletted döntött.
Ha a férjeddel rossz a házasságod és boldogtalan vagy mellette..... megpróbáltátok már helyre hozni? Ha igen, és nem ment, akkor ne a pap miatt válj el tőle, hanem magad miatt.
A pap bácsi meg ahogy elkötelezte magát Isten szolgálatára, és nem képes ennek megfelelni, honnan tudod, hogy melletted ki tudna tartani? O.K., kivetkőzik.... összejöttök.... és ha mégsem jó? És ha Neked nem jó? Hogyan tovább? Nem hiszem, hogy a katolikus egyház visszafogadja. Elmegy reformátusnak? Te meg visszamész a férjedhez vagy nézel egy harmadik után.
Ha meg tényleg ennyire szeretitek egymást akkor mit teketóriázik? Le kell venni a csuhát és le kell tenni a bibliát.
Felelősség!
Ha érted mit írtam, akkor még van remény.
Ha nem érted, akkor...
25/f
Minek lett vége? Szakított veled a pap vagy mi? Kíváncsi lennék...
Princess
Hidd el, jobb lesz így! Fel a fejjel!
Viszont a férjeddel vagy tényleg hozzátok rendbe a dolgokat, vagy ha nem megy, akkor nem érdemes együtt maradni csak a gyerek miatt. Tudom, mert a szüleimnek nagyon rossz volt a házassága, és nekem kínszenvedés volt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!