Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsunk? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hihetetlen, de egymásba szerettünk egy katolikus pappal. Én 28 vagyok van egy párom 3 éve és egy 2,5 éves fiam.Ő 38 éves. 2 hónapja tart. Mi vagyunk egymás számára az igazi, ez biztos. Együtt ÚGY még nem voltunk, ő még nincs kész rá. Kb. 2 hete kitalálta hogy szakítsunk, mert ő nem tud kettős életet élni, lelkifurdalása van. Ennek ellenére nem tudunk szakítani, mindig újra és újra találkozunk. Főleg én keresem őt, ő nem az az udvarlós típus szegénykém.Azt mondta elvett volna feleségül 1 hét után, ha "szabad" lenne, mert én vagyok élete szerelme. Kértem adjon fel mindent, azt mondta MOST képtelen rá, talán egyszer, valamikor. De meddig várjak rá??? Nem tudok nélküle élni. Ősszel áthelyezik a városunkból máshová, persze nem emiatt. Mit tegyek?????
2009. márc. 6. 13:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Ha tényleg egymásnak vagytok teremtve, akkor várj rá. Nehéz most neki, hiszen az életét a hitének áldozta és egyik napról a másikra nem lehet mindent feladni, csak úgy, lelkifurdalás nélkul. Biztasd, hogy minden rendben lesz, és mindig ki fogsz tartani mellette.

Princess

2009. márc. 6. 13:30
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legyél egy kicsit felelőségteljesebb. 2 és fél éves gyereked van, gondolkodj el azon mi az ő érdeke és gondolkodj el azon hogy mi lenne a férfival ha föladná eddigi életét. Csak utána számít a szerelem. Nem vagytok már gyerekek amikor alig van valami következménye ennek
2009. márc. 6. 13:34
 3/22 A kérdező kommentje:
Annyira rossz így.Egyszerűen mindig Ő jár a fejemben, mindig a telefont bámulom jött e tőle sms.Egybe folynak a napok és azt várom mikor láthatjuk egymást újra.
2009. márc. 6. 13:35
 4/22 A kérdező kommentje:
A gyereket imádja és a kicsi is őt. Szerintem a gyereknek sokkal rosszabb egy rossz kapcsolatban élnie a szüleivel, mint boldogan de nem az édesapjával. Egyszerűen rosszul vagyok ha jön a hétvége és a párommal vagyok 2 napig, mert csak Rá tudok gondolni.
2009. márc. 6. 13:38
 5/22 anonim ***** válasza:
88%

Valaki aki "kitart" a férje, meg a 2,5 éves gyereke mellett?

Mást bűnbe vinni...ennyire nem tisztelni a döntését.

Egyetlen, úgy-ahogy tisztességes megoldást látok, hagyd békén, ne keresd, ne találkozz vele! Ha jobban szeret, mint az Istennek tett esküjét, el fogja indítani a papságból való kilépésének hivatalos útját.

2009. márc. 6. 13:39
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

én normális esetben azt mondanám hogy dobd a pasit és hajts rá a papra, és szerelem meg minden. de nekem valahogy furcsa ez a sztori egyrészt visszahúzódik a pap meg minden, másrészt ha ő leáll a papsággal, ami lássuk be egy komoly hivatás, élete végéig bánná, és ha csak fellángolás, vagy később kiderül hogy szar a szex, vagy rossz oldalon nyomja ki a fogkrémet, vagy bármi ami miatt tönkremhet a kapcsolat, mindenkinél más ez a dolog. feláldozzátok mindkettőtök eddigi életét, ő különösen, és lehet hogy mindketten életetek végéig bánnátok.

szerintem várj mág egy kis időt, pár hetet, és kérdezd meg tőle hogy ő konkrétan mit akar, vagy hogy egyáltalán akar-e valamit. beszéljétek át ezt a dolgot, mert egyikőtök sem fog 150éves koráig várni arra hogy az atya ráér-e.

tudom hogy butaság, és én nem igazán vagyok jártas ebben, de nem kereszteltethetettné át magát reformátusra, és akkor összejöhetnétek. egyébként ott még az isten is egyre megy:)

2009. márc. 6. 13:41
 7/22 A kérdező kommentje:
Azt mondta, nagyon fél attól hogy mi lesz amikor ősszel el kell mennie a városból. Egy idegen helyre, talán egy kis faluba, ahol teljesen egyedül lesz, ahol még a munkába sem fog tudni temetkezni. Hogy akkor nagyon fogok hiányozni neki. És egyáltalán, nem tudja mi lesz akkor...
2009. márc. 6. 13:56
 8/22 A kérdező kommentje:
Azt is mondta, hogy ha mellettem döntene, nem várna semmire, már abban a korban van, hogy jöhetne a család, házasság, gyerekek.
2009. márc. 6. 13:57
 9/22 anonim ***** válasza:
54%

Ha már nem olyan jó a mostani pároddal és boldogtalanok vagytok, nem éri meg csak a gyerek miatt egyutt maradni, mert azt a gyerek is megérzi, hogy nem szeretitek egymást, és ha így fog felnoni akkor ebbol még hátrányai is származhatnak. Ha o is kedveli a papot, akkor szerintem megéri belekezdeni, semmi sem reménytelen, csak neki is turalmet kell adni, mert tényleg nem konnyu dolog feladni a hivatását.

Princess

2009. márc. 6. 14:01
 10/22 anonim ***** válasza:
75%

Tegnap volt egy hasonlo kerdes, csak akkor egy csaladapa keszult kapcsolatot kezdeni egy 19 eves lannyal. Akkor mindenki felhaborodottan azt mondta, hogy felelosseggel tartozik a ferfi a csaladjaert, nehogy mar egy 19 eves lanyban keresse az igazit. En ugy erzem egy nonel ez meg inkabb ervenyes, felelosseggel tartozol a csaladodert, a gyermekedert. egy kalandert feladnal mindent? Mi mulott el a ferjedben? nem lehet mar helyre hozni? egyaltalan akarod helyrehozni? legalabb probald meg. aztan ha nem mukodik akkor oke, tenyleg jobb valni a ferjedtol.

en minden esetre azt mondanam, hogy egyenlore szakitsd meg a kapcsolatot a pappal, es probald elni az eleted. Ha egyaltalan nem megy, legy oszinte a ferjedhez es valjatok. Minden esetre nagyon nagy sulya lesz a donteseteknek. sok szerencset

2009. márc. 6. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!