Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsunk? Mit tegyek?
Szia!
Ha tényleg egymásnak vagytok teremtve, akkor várj rá. Nehéz most neki, hiszen az életét a hitének áldozta és egyik napról a másikra nem lehet mindent feladni, csak úgy, lelkifurdalás nélkul. Biztasd, hogy minden rendben lesz, és mindig ki fogsz tartani mellette.
Princess
Valaki aki "kitart" a férje, meg a 2,5 éves gyereke mellett?
Mást bűnbe vinni...ennyire nem tisztelni a döntését.
Egyetlen, úgy-ahogy tisztességes megoldást látok, hagyd békén, ne keresd, ne találkozz vele! Ha jobban szeret, mint az Istennek tett esküjét, el fogja indítani a papságból való kilépésének hivatalos útját.
én normális esetben azt mondanám hogy dobd a pasit és hajts rá a papra, és szerelem meg minden. de nekem valahogy furcsa ez a sztori egyrészt visszahúzódik a pap meg minden, másrészt ha ő leáll a papsággal, ami lássuk be egy komoly hivatás, élete végéig bánná, és ha csak fellángolás, vagy később kiderül hogy szar a szex, vagy rossz oldalon nyomja ki a fogkrémet, vagy bármi ami miatt tönkremhet a kapcsolat, mindenkinél más ez a dolog. feláldozzátok mindkettőtök eddigi életét, ő különösen, és lehet hogy mindketten életetek végéig bánnátok.
szerintem várj mág egy kis időt, pár hetet, és kérdezd meg tőle hogy ő konkrétan mit akar, vagy hogy egyáltalán akar-e valamit. beszéljétek át ezt a dolgot, mert egyikőtök sem fog 150éves koráig várni arra hogy az atya ráér-e.
tudom hogy butaság, és én nem igazán vagyok jártas ebben, de nem kereszteltethetettné át magát reformátusra, és akkor összejöhetnétek. egyébként ott még az isten is egyre megy:)
Ha már nem olyan jó a mostani pároddal és boldogtalanok vagytok, nem éri meg csak a gyerek miatt egyutt maradni, mert azt a gyerek is megérzi, hogy nem szeretitek egymást, és ha így fog felnoni akkor ebbol még hátrányai is származhatnak. Ha o is kedveli a papot, akkor szerintem megéri belekezdeni, semmi sem reménytelen, csak neki is turalmet kell adni, mert tényleg nem konnyu dolog feladni a hivatását.
Princess
Tegnap volt egy hasonlo kerdes, csak akkor egy csaladapa keszult kapcsolatot kezdeni egy 19 eves lannyal. Akkor mindenki felhaborodottan azt mondta, hogy felelosseggel tartozik a ferfi a csaladjaert, nehogy mar egy 19 eves lanyban keresse az igazit. En ugy erzem egy nonel ez meg inkabb ervenyes, felelosseggel tartozol a csaladodert, a gyermekedert. egy kalandert feladnal mindent? Mi mulott el a ferjedben? nem lehet mar helyre hozni? egyaltalan akarod helyrehozni? legalabb probald meg. aztan ha nem mukodik akkor oke, tenyleg jobb valni a ferjedtol.
en minden esetre azt mondanam, hogy egyenlore szakitsd meg a kapcsolatot a pappal, es probald elni az eleted. Ha egyaltalan nem megy, legy oszinte a ferjedhez es valjatok. Minden esetre nagyon nagy sulya lesz a donteseteknek. sok szerencset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!