Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen hozzáállással lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen hozzáállással lehet párt találni? (lenn)

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy aki engem "választana" azzal biztos, hogy valami nagyon nincs rendben, ezért jobb is lenne inkább elkerülni...
2011. ápr. 25. 23:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:

Mostmár muszály írnom! Az a 17 éves fiú vagyok, aki vette a fáradtságot és írt egy szép hosszú választ. Az hogy hibák voltak benne az szerintem megérthető, mert senki sem tökéletes és este tízkor írtam. Az előző kedves válaszoló szavaira hagyatkozva: kezdem azt hinni hogy ez az egész csak egy kamu, önsajnáltató hülyeség mivel nem vagy képes elfogadni semmilyen segítséget.

Én kérek elnézést hogy fáradtan késő este ennyi időt fordítottam a kamu marhaságodra.

U.I.: Lehet keresgélni a helyesírási hibákat. (ja és aki 1-2 sort ír annak könnyű helyesen írni...)

2011. máj. 1. 10:36
 72/74 anonim ***** válasza:

akkor talán vissza kellene venned picit a bolondozasbol:)

mert azert a ferfiak szamara a tul bolondok már nem vonzok. egy pici hulyeség még belefér,de ha mondjuk valaki kapcsolatot szeretne veled,akkor gondolni kell arra,h ne hozz rá szégyent,vagy büszkefejjel menjen el melletted :D

amugy a külsőddel nincs gond?

2011. máj. 1. 11:30
 73/74 anonim ***** válasza:

Hmm. Találhatsz párt de nincs jelentősége. Más részt minek neked pár? Attól jobban éreznéd magad mert szerintem nem.

Szerintem neked 1-2 pofára esés kéne hogy ne ennyire magaddal legyél elfoglalva hanem magadhoz térj ebből a kis álomból. Egyébként ez a csetlés botlás, hát de nagy bolondozás, én meg azzal szórakoztam hogy megpróbáltam megfullasztatni magam, de hát ugye reflexből nem ment. Ez a nincs rajtam gatya meg no komment, hát ehhez szín hülyének kell lenni. Bár igazából kétlem hogy ilyen aszságokat képzelnél be magadnak.

Másfelől meg vannak értékeid ja, de azért azt kétlem hogy a sulidban/osztályodban rajtad kívül mindenki egy barátságtalan, bunkó stb lenne. Egyébként igen nyitnod kéne, mert így csak belehergeled magad ebbe a hülyeségbe. És azért ez két oldalú, te se mész hozzájuk akkor ők minek menjenek hozzád.

2011. máj. 1. 12:20
 74/74 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet. Jó dolog, hogy el lehet veled hülyéskedni és nem veszel mindent véresen komolyan de kicsit visszavehetnél a bonondozásból. Persze vannak olyanok akiknek pont az ilyen lányok jönnek be, mint te ;). Addig minden rendben amíg jókedvedből nevetsz és nem magadon. Szerintem semmi baj nem lenne veled csak kicsit máshogy kellene magadhoz viszonyulni. Van valami okod rá, hogy ne bízz magadban, ha van akkor változtass.

Írták már előttem, de ha ketten írják akkor talán jobban használ. Foglald le magad valamivel sportolj, meditálj, mozdulj ki egy kicsit a szabadba, vagy bármi ami jólesik és leköti a figyelmed. Vagy találkozz egy barátoddal, barátnőddel.

Ismerkedni hol szoktál? Nincs olyan a baráti körödben vagy nem ismersz valaki olyat akivel szívesen lennél, őszintén tudnál beszélgetni, meg tudnál nyílni? Nem hiszem, hogy nincs csak keresni kell.

Amúgy mi az, hogy senkivel nem akarsz kiszúrni te lány? Már miért szúrnál ki? Szedd már össze az önbizalmad! Aki szeret az ilyen bolondosan is szeret. Ismertem egy lányt aki sokkal idősebb volt mint te mégis úgy viselkedett, mint egy 10 éves kislány, és a barátja megőrült érte, nem miatta ;). Biztosan neked is lehetne valakid aki megőrülne érted. Csak észre kell venni a lehetőségeket.

2011. máj. 1. 14:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!