Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen hozzáállással lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen hozzáállással lehet párt találni? (lenn)

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy aki engem "választana" azzal biztos, hogy valami nagyon nincs rendben, ezért jobb is lenne inkább elkerülni...
2011. ápr. 25. 23:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 A kérdező kommentje:
igazából csak leszek nemsokára 19, és jövőre érettségizem.
2011. ápr. 26. 00:21
 22/74 anonim ***** válasza:
értem , és hogy jössz ki osztálytársaiddal ? nincsenek akkor olyan igazi barátok ? nem szoktál elmenni velük (vagy mással ) bulizni járni , vagy bárhova ?
2011. ápr. 26. 00:22
 23/74 Rendesfiú/19 ***** válasza:

Az önképeden kellene változtatnod. Ugyanis mások érzik rajtad, hogy mit gondolsz magadról és ennek hála ők is olyannak látnak.

Úgy gondolod ,hogy nem kellesz senkinek, meg nyomi vagy, akkor mások is ezt fogják gondolni rólad.

Biztos láttad már olyat, hogy nagyszájú, kevésbé szép lánynak milyen sok barátja van. Csak hogy ő magában ezt máshogy gondolja és ezt érezteti is a környezetével.

Te viszont szinte észrevehetetlen vagy mások számára. Mellesleg, tényleg akarsz valakit magadnak? Vagy csak azért vagy így vele, mert látod, hogy másoknak van?

Változtasd meg az önmagadról kialakított képedet, és rögtön más lesz minden:)

De könnyebb lenne új emberekkel ismerkedned. Ugyanis mások már beállítottak téged egy szürke kisegérnek, és amíg tudod, hogy annak tartanak, addig annak is fogod magad hinni és megváltozni sem nagyon fogsz tudni a közelükben.

2011. ápr. 26. 00:22
 24/74 A kérdező kommentje:

Igazából utálok bulizni. Nem kikapcsolást jelent számomra, hanem még több feszélyezettséget. Ezért nem is szoktam. Amúgy meg csak az a baj, hogy még csak nem is hibáztathatok senkit ha ilyeneket gondol rólam, mert egyet értek velük... Ezen hogyan változtathatnék...?

(ebből kifolyólag nem is akarok igazán senkit, mert senkivel sem akarok "kiszúrni"....)

2011. ápr. 26. 00:25
 25/74 anonim ***** válasza:

Ha van facebookod akkor tedd ki ezt:

Ha egyedülálló, vagy, másold ezt be állapotodnak és nézd meg hogy melyik

betűket kapod ÜZENETBEN.. !

A = Egyszer megpróbálnám veled (kapcsolat) ♥

B = Tetszel:) C= Sex:$ D= Közös film nézés :) E= mellettem ébredni :))) De csak üzibe ér!! :)

Most egyeseknél ez a divat. Lehet téged nem érdekel, de legalább megtudhatod, hogy kapsz e valakitől üzit:) egy próbát megér és nem kell ezeket teljesíteni, nem?

2011. ápr. 26. 00:27
 26/74 anonim ***** válasza:

akkor mit szoktál csinálni szórakozásnak ?

amúgy ez inkább akaraterő kérdése , észre kell venned hogy benned is van szerethető , szép vagy (biztosan) , és mindenkinek vannak hibái de ez nem számít ... magadtól nem könnyű , majd egyszer jönni fog egy fiú aki szeretni fog minden hibáddal együtt és majd az fog segíteni nagyon ha nem taszítod el magadtól direkt

2011. ápr. 26. 00:29
 27/74 A kérdező kommentje:
Hát fenn sem vagyok facebookon. Egy ideig fenn voltam, de letöröltem.. Szóval a fészbuk-világban nem létezem.. X)
2011. ápr. 26. 00:30
 28/74 A kérdező kommentje:
mostanában leginkább alszom. Bárhol, bárhogyan oO bambulok, majd elalszom... (nincs sok kedvem mostanában semmihez, de ez másik téma)
2011. ápr. 26. 00:31
 29/74 Rendesfiú/19 ***** válasza:

facebook.....:)

Az nem baj ha utálsz bulizni.

Változnod viszont kell, mert így nem érez majd senki se késztetést arra, hogy megismerjen téged.

Ne akarj rögtön mindenben megváltozni. Kezdetnek elég egy kis apróság is. De csak olyat tegyél, amit akarsz is.

NE változz meg olyanok kedvéért, akik nem érdemlik meg. Önmagad miatt tedd.

2011. ápr. 26. 00:32
 30/74 anonim ***** válasza:
Hát igen, a facebook lenyomta a matrix-tXD
2011. ápr. 26. 00:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!