Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen hozzáállással lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen hozzáállással lehet párt találni? (lenn)

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy aki engem "választana" azzal biztos, hogy valami nagyon nincs rendben, ezért jobb is lenne inkább elkerülni...
2011. ápr. 25. 23:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 A kérdező kommentje:

Hát mit mesélhetnék? ezt nem mesélni kell, ezt látni kell! (és szó szerint LÁTNI is, mert vannak olyanok, hogy... oO szép esések, botladozások, bénázások, a hülyeségeimen kívül...) Amúgy meg ilyen paranoid képzelgéseim vannak, ami miatt nem merem "magamat leírni" ide... : P

De eddig azt hittem, hogy az a baj, hogy nem "nyílok meg senkinek" de most rájöttem, hogy tulajdonképpen nincs is kinek!! :O

2011. ápr. 25. 23:57
 12/74 anonim ***** válasza:

botladozni meg bénázni én is szoktam nincs azzal gond :D

paranoid képzelgések ? mi, mindig azt hiszed meg akarnak ölni az utcán meg követnek ? ilyesmi ? durvább ? enyhébb ? más ? :D:D

2011. ápr. 26. 00:03
 13/74 A kérdező kommentje:
Nem.. csak pl. hogy mindenki engem bámul és rajtam röhööög, néha beképzelem, hogy engem néznek és azt hiszem, hogy azért mert elfelejtettem gatyát felvenni... XD aztán... lehet, hogy jobb is, ha nem folytatom..
2011. ápr. 26. 00:05
 14/74 anonim ***** válasza:
Talán úgy érzed, hogy nem kellesz senkinek. És nekem az a gyanúm, hogy nem vagy elégé nyitott, nem úgy értem hogy nyísd ki magad teljesen. Szerintem nagyon is sokan szeretik a bolondozásokat:) én is szeretem, ha egy lány olyan, sőt nagyon is szeretem. Tehát van esélyed nagyon is párkapcsolatra csak én azt látom, hogy magadat okolod és ezért nem találsz magadnak párt.
2011. ápr. 26. 00:07
 15/74 A kérdező kommentje:
ÉS ha még jófej is vagyok(?) akkor sem akar senki megismerni... :S Nincs kinek "megmutatni"
2011. ápr. 26. 00:09
 16/74 anonim ***** válasza:
de folytasd már xD el nem tudom képzelni mi jöhet még utána
2011. ápr. 26. 00:11
 17/74 A kérdező kommentje:
De most mit folytassak??? Nem fogom magamat közröhej tárgyává tenni még itt, interneten sem... XD
2011. ápr. 26. 00:13
 18/74 anonim ***** válasza:
Mert lehet nem mernek hozzád szólni, mert félnek a reakciódtól és inkább nem szólnak, pedig lehet szeretnék. Én sem szóltam annak aki tetszett nekem:) Én semmi rosszat nem hallottam még tőled és én megismernélek, ha lehetne. Mosolyogj többet:)
2011. ápr. 26. 00:18
 19/74 anonim ***** válasza:

ugyan már , nem röhögök én

csak szimplán kíváncsi vagyok , és úgyis anonym oldal

én is csináltam sok hülyeséget nincs itt semmi gond

de oké nem akarlak faggatni tényleg , ha nem akarod nem kell akkor inkább arról mesélj hogy 19 vagy , sulit nem most fejezted be ? egyetemre jársz ? vagy még nem ?

2011. ápr. 26. 00:19
 20/74 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem, hogy annyira meg akarnak szólítani, csak nem mernek.. szerintem egyszerűen nem is látnak (pedig sajna nem nehéz észrevenni XP) Lehet, kellene nekem egy köpönyeg... :P
2011. ápr. 26. 00:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!