Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen hozzáállással lehet párt találni? (lenn)
Szép estét kedves kérdező, és mindenki más aki épp ezt olvassa!
Felmerűlt valakinél a kamu kérdés lehetősége. Ha nem kamu(én megbízok benned) akkor megpróbálok segíteni. Ez csak akkor fog menni ha engeded!
17 éves srác vagyok, ömbizalom hiányom nekem is van, esetleg felvenném veled msn en a kapcsolatot és akkor elárulnám neked azt is hogy miért. A lényeg hogy nekem sincs senkim és sokszor én is úgy gondolom hogy az emberek legalja vagyok annak ellenére hogy jó tanuló vagyok (nem azért mert agyontanúlom magam, hanem mert könnyen megjegyzem a dolgokat). Abban is hasonlóak vagyunk hogy nekem is azért van kevés barátom, mert sokmindent máshogy látok mint a mostani fiatalok, talán éretebb is vagyok a mostaniaknál és ezt a másmilyenségemet felvállalom. Nem azért halgatok zenét mert az menő, vagy mert mindenki azokat az agyament legújabb elektro szarokat halgatja, régebbi zenéket is halgatok és olyanokat amit más nem nagyon ismer, izlésileg is felvállalom ami van. Nem nézek ki túl jól az is bisztos :)), ezt igyekszem egyensújozni egyéniségemmel. Elismerem hogy nincs sok barátom, talán azért, mert aki van az igazi barát és azért, mert a barátaimat is ugyanúgy tudom kritizálni mint másokat, nem rosszindulatúan hanem őszintén mert tudom hogy az csak a javára válhat ha magába néz és próbál változtatni.
100 szónak is egy a vége (elég ócska szólás volt ez :D) szeretnék neked segíteni, mert úgy érzem, hogy hasonló vagyok hozzád és ebből én is fejlődhetek és okúlhatok.
az jó,ha bolond vagy:D
de probalj picit megközelithetetlen lenni-persze ne annyira..de ne legyel könnyü preda
Jajj ugyanígy éreztem/ érzek:)
Mindkettőnknél egy alapos önbizalompakolás hiányzik a bennünk élő önképünkre.
Mert tény, hogy korábban biztos voltam benne, hogy akinek én kellek, az nekem nem kell.. mert nem láttam az okot, amiért a nekem tetsző fiúk engem választanának.
Valójában most sem látom és csak reménykedek, hogy olyat találok, akit szeretni tudok, csak van valami difije, amit én cserébe elviselek:)
Ez rossz hozzáállás, őszintén remélem, hogy ez mindkettőnknél megváltozik.
Manapság egyre több önbizalom hiányos fiatalt látok erre felé megfordulni.Azért jó látni hogy nem csak nekem vannak gondjaim etéren.
Ja és hogy bolondos(komolytalan) vagy istenem...Hidd el én is mindent viccnek fogok fel. :D
Ez egy jó tulajdonság! ;)
Simán fogsz magadnak párt találni!(Legalább is szerintem mi jól meglennénk:P)
Üdv!
[18/F]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!