Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen hozzáállással lehet párt találni? (lenn)
Na Szia Lucifer ! :D:D
Most már jöhetsz :D:D , nyert a Barcelona :D:D
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:24
Nem értem miről beszélsz, nem vagyok beteg, teljesen egészséges vagyok ^^(talán sokat fáj a fejem, de az még belefér :P)
69%-os, viszlek, pontban este 6:06-kor kopogok majd az ajtódon :P
nem jöttél banyek ... :(
mondjuk nem is voltam otthon :D:D
viszont holnap reggel 7-ig szívesen várlak :D:D
pedig nem bonyolult xD
egyenesen fel aztán kicsit balra :D:D
Az a bajod, hogy hülye vagy.
Aki meg azt írta, hogy beteg vagy, szintén hülye.
Azok alapján amiket írtál tisztán lejön bárkinek, hogy jó fej vagy, humoros, rendes, segítesz az eladóknak, és nekem az jön le h nem az az értékrended mint a sok tininek manapság.
A mindenki rajtad röhög dolgora azt tudom mondani: "Csak menj tovább és mosolyogj!" Én mindig ezt csinálom, vagyis 2 éve szoktam rá, azóta jobban érzem magam.
A baj inkább a súlyos önbizalomhiány, de ezen lehet dolgozni, nincs okod arra, hogy ne legyen önbizalmad, ha egyszer jó belső értékekkel rendelkezel. És ne csak azt várd, hogy téged megszólítsanak, hanem merj kezdeményezni te is!
04-26 08:07
Ezt a hülyeséget... (önmagában) egy depresszió elleni szertől még senkinek nem változott meg a gondolkodása.
Itt arról van szó, hogy a Kedves Kérdező nincs tisztában a saját értékeivel. Ismerd meg önmagad, ez a kulcs a továbbiakhoz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!