Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taszító a határozottság?

Figyelt kérdés
Néha nagyon harsány és beszédes tudok lenni, no és elég határozott, sokszor vagyok én a szószóló. Sokan jósolják nekem, hogy csak papucsférjem lehet, de ez tényleg így van? Nagyon bizonytalan vagyok sokszor, a harsányságommal leplezem. Ez tényleg elriasztja a nagybetűs, igazi férfiakat és anyáskodnom kell majd a férjem felett?
2009. márc. 2. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is elég határozott vagyok,mondjuk nem leplezek vele semmit,alapból ilyen a természetem.Nem vagyok még férjnél,de volt már jópár papucs barátom,nem vagyok rá büszke,de csak az lesz papucs aki hagyja.Most ugy látszik találtam valakit,aki nem hagyja:)És ennek örülök!
2009. márc. 2. 22:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, remélem én is csak jól járok. Anyukám is ilyen természet, ő leélt a papucs apámmal rengeteg évet, mire végre talált valakit, aki egy 'súlycsoportban' van vele. Igyekszem azért kicsit kedvesebb, nyitottabb lenni.
2009. márc. 2. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rettentő nagyszájú a csajom, elég szókimondó és határozott.Én is nagyon ilyen vagyok csak kicsit jobban ezért szeretjük egymást, de azért ha jogosan rászólok szeretem ha nyugton marad és nem vitázik, illetve ha Nő létére tudja mikor kell beszélni és mikor nem (pl haverjaim elött ne Ő akarjon a középpontban lenni) :D !
2009. márc. 2. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Állítólag én is nagyon öntudatos vagyok meg a legtöbb dologban határozott és mindenről megvan a saját véleményem. Volt egy barátnőm (lány vagyok, szóval barát barátnőXD), aki más mint én, de ő is határozott és "szószóló". Neki volt egy papucs barátja, aki kb mindent megtett volna érte, ugrált neki. Aztán a csaj rájött, hogy ő izgalomra vágyik, meg is csalta jópárszor, aztán végül szakítottak. Én már nagyon régóta tudom, hogy nekem egynerangú fél kell, és meg is kaptam:D És mivel azonos "súlycsoportban" vagyunk nem kell mellette izgalom, megvan a kellő szenvedély stb, nem nézzük le egymást. Persze néha megőrülök, amikor vmi nem úgy van, ahogy én akarom, de nem vagyok hisztis típus sem.

A tanulság: érdemesebb egy nem diktátortípusú, de határozott, pörgős srácot választanod, mert jól jársz (az élet más területein is!), ha megtanulsz kompromisszumot kötni, empátiát tanulsz, tisztelni a másikat, elfogadni a véleményét. És ettől még nem kell feladnod önmagad. Hidd el, néha jót tesz, ha vki helyrerak, hogy nem körülötted forog a világ, de mellette elfogad, megért és imád öntudatosan és beszédesen is:)

2009. márc. 2. 22:37
 5/8 A kérdező kommentje:

Megalázkodni valóban nem akarok, sem elveszteni a személyiségemet...bizonyos dolgokban mondjuk nagyon akaratos vagyok, ezért félek, hátha ez elijeszti a férfiak többségét.

Köszi a válaszokat, megpróbálok majd erre figyelni. Én is egy olyan férfit szeretnék, akire felnézhetek,de ő sem kezel le.

2009. márc. 2. 22:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én egy nagyon határozatlan illető vagyok, ezért egy párszor már pofára is estem. A párom kihasznált: midig oda mentünk ahova Ő akart, mindik akkor, amikor Neki jó volt, nem volt sok beleszólásom a kapcsolatunkban, szó szerint csak sodródtam és magamat emésztettem az egészen.

Szerintem, jó hogy van benned egyfajta határozottság, de mindenféleképpen tudd, hogy hol a határ. Hiszen nemtől függetlenül, nem túl pozitív tulajdonság, ha csak az egyik akar irányítani. Néha add át a stafétabotot, kérd ki a véleményüket, engedd, hoggy ők is döntsenek. Neked is jól fog esni!:)

2009. márc. 2. 23:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok alapvetően, és pluszban sajnos hajlamos a sárkánykodásra.

de most már visszafogom magam, mert tapasztalataim szerint a ffiak többsége ki nem állhatják általában a nagypofájú, harsány, szófosós nőket.

2009. márc. 2. 23:51
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, igyekszem megfogadni a tanácsokat. Néha eléggé hülyülök, és ezt is inkább a lányok szokták értékelni:))

Komoly nem vagyok, de ha érzem, hogy kicsit is tötymörög valaki, akkor átveszem az irányítást.

2009. márc. 3. 18:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!