Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül vagy inkább kapcsolatban?
Most magadról beszélsz?Én 20L vagyok de komoly kapcsolatom még nem volt.Mondjuk a választás lehetősége megvolt de én mindig úgy éreztem,hogyha lekötöm magam valakivel akkor elvesztem a szabadságom.Szóval bárki lehet örök magányra itélve...igy vagy úgy.De én azért azt mondom,hogy aki keresne az előbb utóbb találna is.
Az előző kérdező voltam.
sajnos magamról is (elég régóta vagyok egyedülálló) amúgy szerintem ha lenne egy komoly kapcsolatod az nem azt jelentené h elveszíted a szabadságod + akkor szerintem másképp gondolnád
22f
hát én sok mindent másképp látok mint te:
1:egy csomó időt vele kéne töltened,nem jutna időd a haverjaidra-> azt h egy olyan férfivel töltöd az idődet akit szeretsz szerintem az nem feltétlen rossz, ráadásul nem lógna folyton a nyakadon találkozhatsz a haverokkal nélküle is vagy esetleg vele is néha
2: aztán ott a féltékenykedés,meg a többi-> én pl nem vagyok egy féltékeny típus szóval ez így eléggé általánosítás meg addig nem lesz egy férfi sem féltékeny még nem adsz rá okot ( az mások dolog h exem egy kollégista bulin az első sráccal összefeküdt aki szembejött vele mert én megbíztam benne és hagytam h egyedül menjen a barátaival bulizni :D)
3: ha találsz egy rendes pasit aki szeret és nem hagyod h csak kihasználjon akkor másképp fogsz gondolkodni
Drukkolok neked
22f
Biztos igazad van,elvégre te tapasztaltabb vagy,mint én.Nekem egy kapcsolatról mindenesetre nem a pozitivumok jutnak eszembe...De azért egy tanácsot én is adnék:néha nem árt kimutatni a lányoknak a féltékenységet(persze csak mértékkel),mert ez jól esik nekünk,ebből is érezzük,hogy fontosak vagyunk a másik félnek...
Az exbarátnődről meg inkább nem is mondok semmit...
Ja és kösz,én meg szurkolok nőügyben.Biztos találsz majd valakit csak keresni kell!
arra kérlek h ne állj ennyire negatívan a dolgokhoz bár nem ismerlek de szerintem jó hatással lenne rád egy kapcsolat (de ne 1 éjszakás már ha azt egyáltalán kapcsolatnak lehet nevezni)
én másféleképpen próbáltam kifejezni neki h szeretem (ne értsd félre nem megvenni akartam) virággal stb.. vagy mivel kollégista volt mindig segítettem neki ahol tudtam
de a tanácsodat megfogadom!!
amúgy hová valósi vagy? :)
de természetesen azt nem fogom ide kiírni,hogy hova valósi vagyok.-> (ha gondolod unalomból stb.. van kedved beszélgetni akkor írj)
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!