Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban vagy egyedül?
3 évet voltunk együtt a barátommal. Most ez az utolsó néhány hónap úgy zajlott, hogy külön, együtt, külön.
Komolyak a szándékai, de én már nem vagyok szerelmes belé. Ezt tapintatosan meg mondtam neki. Szeretem, de ez már nem olyan mint régen. Annyit sírtam ezen és tudom, hogy mit kellene tennem, de olyan nehéz megtenni.
És rá kellett jönnöm, hogy félek az egyedülléttől. De csak azért nem akarom magam mellett tartani.
De így egyben egy barátot is "ellökök" magamtól.
És aztán jön az, hogy azon fogok kattogni, hogy biztos jól döntöttem e.
Meg az jár a fejemben, itt vagyok 28 éves, se házasság, se gyerek, más ilyen korban már...
Mások szerint helyes, aranyos lány vagyok, de mi van ha mégsem találok még egy ilyen pasit aki ennyire szeret.
Léci segítő válaszokat adjatok. Másnak is vannak ilyen gondolatai?
Pontosítsd magad. Már nem akarsz vele lenni, mint a párja egyáltalán, több ok miatt? Vagy az egyetlen dolog, ami téged elbizonytalanít, hogy elmúlt a szerelem?
Nyilván ennyi idősen tudod, hogy a szerelem mindig elmúlik. Ha új párod lesz, évek múlva már őt sem ugyanúgy fogod szeretni, mint az elején.
Ne azt a kérdést tedd magadnak fel, hová lett a szerelem. Hanem azt, ezzel az emberrel akarsz-e élni, vele szeretnél-e lenni 10 év múlva is? Még mindig el tudod vele képzelni BOLDOGAN az életed? - Ha igen, én nem hagynám el, csak mert elmúlt a szerelem.
Viszont ha ezekre a kérdésekre nem a felelet, akkor ne maradj vele, csak mert félsz, hogy nem találsz mást. Gondolj bele, megéri-e az áldozat. Egy nehezen élhető házasság egész életedre, lenne az ára a félelmednek.
Köszönöm a válaszodat, ez sokat segít.
Igen, az hogy elmúlt a szerelmem és laposnak éreztem a kapcsolatunkat (gondolom egyikből következik a másik). Mikor szakítottam vele, majd megszakadt a szívem, hogy fájdalmat okozok neki, rossz volt hallani hogy mennyire kivan. Aztán (talán sajnálatból) jó, próbáljuk meg. 1 hét után rájöttem hogy ez nem megy. Nem vagyok boldog.
És a válaszom: nem :(
Most külön vagyunk, de beszélünk telefonon, meg találkozunk, de ahogy a "jövőnk" kerül szóba, elszomorodok.
De valóban ha, nem látom a közös jövőnket, akkor nincs értelme tovább húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!