Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül, vagy kapcsolatban jobb? És miért?
Én egyedül vagyok sajna, és a csajozás sem megy de már vagy 1 éve...
Az én oldalamról nézve nagyon komoly kapcsolatból léptem ki (fél évig jártunk csak, sajnos, én nagyon komolyank éreztem a dolgot, de a csaj sajna nem)
rendkívül megviselt a dolog, azóta keveset járok bulizni, és valahogy "elfelejtettem" csajozni is...Szörnyű érzés, de ideje lenne túltenni magam rajta.....
Néhány pozitívuma is van hogy egyedül vagyok nincs aki beleszól, hogy hova mikor megyek, és mikor jövök, meg van egy kis félretett pénzem is....
De ezeket bőven beáldoznám egy újjabb komoly kapcsolatért.....
19/F
Ha igazán nagyon nagyon szerelmes vagy, akkor természetes, hogy a kapcsolat a legjobb. (Már ha viszonozzák az érzést.)
Viszont nekem most lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak (1,5 év), és már annyira vágytam az egyedüllétre...Persze ez azért is volt, mert már nem volt jó a kapcsolatunk, sokat veszekedtünk, meg nem voltunk szerelmesek. De most kiélvezem a szingliség minden pillanatát, vásárolgatok, a barátnőimmel bulizunk, haveri társasággal beülünk valahova, nevetgélünk és a magam ura vagyok. Nem kell senkihez sem tartoznom, azt csinálok amit akarok. Nem kell elszámolnom senkinek a programjaimról, akkor és oda megyek ahova akarok. Ja, és persze flörtölgetek a pasikkal, persze semmi komolyabb csak kis szemezések, mosolygások:)
18L
igazábol nemtudom milyen lehet kapcsolatban lenni :D exem egy kollégiumi buli után összefeküdt az első arra járó sráccal másnap meg elöttem sétáltak be a suliba kézenfogva :) ez 3 éve volt
mostanság próbálok több melót vállalni kevesebb időm legyen gondolkodni
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!