Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül vagy inkább kapcsolatban?
Szerintem mindenki életében mind a kettő előfordul. Mármint egyszer így jobb neki, egyszer pedig nem. Igazából, ha olyan a kapcsolat, hogy szeretsz valakit és viszont szeret, akkor logikus, hogy kapcsolatban. Ha pedig szánalom lenne a kapcsolat, vagy eleve egyedül vagy, akkor igazából jó néha nem függni senkitől. Kikapcsolódni. Nem kell azt hallgatnod, hogy mért ülsz egész nap a tv előtt, mért nem találkozol inkább velem. Azt csinálsz bizonyos kereteken belül, amit akarsz.
Személy szerint azt mondom, hogy kapcsolatba, mert nagyon szeretem a barátomat és nagyon boldog vagyok vele :)
15/L
kapcsolatban mert annál nincs jobb, ha szerethetsz vkit.. és ő is viszont... bár nekem szeretet hiányom van szal elfogult vagyok ezzel:)
s
egyedül akkor lenne jó ha épp nagyon wowozhatnékom van, vagy valami más egyszemélyes elfoglaltság..
van, hogy olyankor talizunk a párommal és még sose bántam meg:)
kapcsolatban
jó, ha van valaki, akire számíthatsz, aki szeret, akit szeretsz... :)
23L
van/vannak akik nem választhatnak
22f
nem mindenkinek jön össze egy kapcsolat
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!