Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért provokálja ki a barátom, hogy hazudjak neki?
mindig leszid, ha valami nekem nem sikerül, ezért már el sem mondok sokmindent
pl.:
szeretnék bankban dolgozni, eddig sehova nem vettek fel, nagyon nehéz bejutni, de mindig olyanokkal jön, hogy ő ismer olyan lányt, meg nem tudom kinek a kije is bekerült, és még a bank képezte ki. amikor könyvelő akartam lenni, ahhoz is elég volt nem tom kinek egy tanfolyam és van munkája.
meg hasonlók
TEHÁT:
BÁRMIT akarok mindig megvan a válasza, hogy csak nekem nem megy semmi, másnak igen!!!!!!!!!
vagy másik példa:
jelenleg most anyánál dolgozom, feketén, ha intézni való dolgaim, vagy bármi van, simán elenged, de ezt sem mondhatom el a barátomnak, mert leszid, hogy kerülöm a munkát meg hasonlók.
vagy:
amikor kések tőle, szabályosan nézi az időt és elszámoltat, tehát ha csak csavarogtam és azért kések, megint szidalom várható, ezért mint az iskolában ki kell találnom vmit
kérdés: miért ilyen velem?
kedves 11:06-os
az első mondatodat halálpontosan mondtam már a barátomnak :)
hogy "nem az a segítség, ha csak ráncba szedjük a másikat, úgy még nem lesz munkám, megkérdezhetted volna x, y-t is nem e betudna tenni hozzájuk melózni, de neked eszedbe sem jutott ugye??"
és komolyan mondom hiába minden beszélgetés!!!!
legközelebbi alkalommal, ha nem is munka terén, megkapom, pl "az a lány ezerszer jobban sminkel mint te" meg hasonlókat
tehát beszélgetés nem megoldás :(
első vagyok
Én a helyedben még jól meg is verném,és utána hagynám csak ott
kedves utolsó lehet igazad van
mindenesetre most megkértem e-mailben (újabban nem találkozunk) hogy ne oltogasson olyankor ha mást felvettek oda, ahova engem nem, és ne ecsetelje, hogy ha más jobban sminkel nálam, mert ez nem fog rám építő hatással lenni
de ez, hogy hazudoznom kell neki, azt nem oldja meg
igen, elvárja hogy sikeres legyek, valahol természetes, de tényleg úgy, hogy közben az önbizalmam rombolja.....
meg egyáltalán hogy jön egy ember ahhoz, hogy "neveljen" egy másikat?!
a másik sikereinek örülünk, bánatában együtt érzünk.
többre jogunk nincs, esetleg KÉRNI csupán
12:09-es vagyok
Abban igazad van, hogy nem a barátod viselkedése a "helyes" megoldás, viszont feltétlen személyesen kéne megbeszélni, és nem kioktató jelleggel. Biztos hogy visszafogná magát, ha látja rajtad, hogy mennyire rosszul esik a viselkedése.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy kiprovokálja, hogy hazudj. A Te választásod, hogy hazudsz, mert nem mered felvállalni magadat előtte, mert félsz a reakciójától.
Egyszerűen a könnyebb utad választottad.
"meg egyáltalán hogy jön egy ember ahhoz, hogy "neveljen" egy másikat?!"
ezzel abszolút egyetértek, de mivel a barátod a saját módszereit tartja helyesnek, megpróbál jó útra terelni, hogy boldog legyél- persze ez nem biztos, hogy beválik, de ő elvakult
Remélem azért sikerül megoldanotok a dolgot, hiszen mindketten boldognak szeretnétek látni a másikat:)
ne haragudj én csak a kérdést olvastam el:
Miért provokálja ki a barátom, hogy hazudjak neki?
Ez jó duma .... XD
Egy kérdő mondattal ekkorát hárítani ... mert kijelentő mondattal bárki tud... tanítani kellene. Eszméletlen
A többi szöveget el se olvastam.
szerintem csináld azt, hogy amikor lekezd szidni, otthagyod, de előtte megmondod, hogy "erre nem vagyok kíváncsi, vagy fogadj el így, vagy hagyj békén"
ha van egy kis esze, elgondolkozik, talán visszavesz az arcából, ha meg még ő lesz megsértődve, akkor se menj utána. majd keres, ha elgondolkozott. mondd meg h neked ezek a dolgok fájdalmat okoznak, és nem szeretnéd ha ő ilyen lenne veled. ha tovább folytatja akkor megint hagyd faképnél. már úgysincs tétje, mert egyelőre ez már halálra van ítélve szerintem. küzdjön egy kicsit érted, ha nem teszi, akkor ne is sajnáld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!