Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hazudjak?
Van egy barátom 32 éves. Itthon bekéne mutatni de anyámék sztem kiakadnának. Hazudjak h csak 26-27 éves??? Am annyinak néz ki kb.
Vagy a srác is kiakadna ha megkérném rá h a koráról füllencsen egy kicsit?
én 17 lassan 18 leszek
Nem komoly? Akkor minek mutatod be?
Komoly? Akkor hogy gondolod, meddig fogtok hazugságban élni mire megmondjátok? Mert előbb utóbb persze muszáj lesz megmondani.
jó hát de itthon csak kéne már célozgatni h van barátom. ha megkérezik: hova mész kislányom? akkor már megkéne mondani h barátomhoz és akkor tuti egyből az lenne a kérdés, ki az? hány éves?
(eddig kamuztam h bnőhöz, nagyszülőhöz ide-oda megyek) de már kezdenek fogyni a programok.....
Gondolod, hogy nem derül ki záros határidőn belül az igazi kora? Naiv vagy, gyermekem. Aztán meg csak első látásra tűnik 26-nak és neked, mert gyerek vagy. A szüleid, akik felnőttek, jobban meg tudják saccolni a korát is ránézésre, mint te. Ha 32 akkor mi van? Szétszalad a család? Vagy kergetni fognak a ház körül? Ugyan már!
Ha idősnek tartják hozzád, akkor is idősnek fogják tartani, ha azt hazudod, hogy 25 éves, csak éppen még tetézed is a bajokat azzal, hogy hazudozol. Annak örülnek a szüleid, ha nem vagy velük őszinte? Ha pedig olyanok a szülők, hogy nem lehet velük őszintén beszélni, akkor szvsz nem is érdemes. Beszélni sem, meg bemutatni sem. Nem kötelező. Örüljetek egymásnak, oszt jóccakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!