Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy párom, aki nös, lassan negyedik hónapja vagyunk együtt, most tudta meg a neje (tegnap), hogy én vagyok azt azóta szakitott velem a párom, hogy szerezem vissza?

Figyelt kérdés
Sajnos én öt szeretem,tudtam hogy nös elmondta én vállaltam igy is, mert nagyon megtetszett!Azóta nagyon belezugtam.Most rádásul ugynéz ki ,hogy terhes vagyok töle!Ö nem akarja a gyereket ,elvetetni meg nem lehet,meg nem is akarnám!Nemtudom mit tegyek,én csak öt szeretem!?
2009. febr. 27. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 A kérdező kommentje:
De hogyan felejtsem el?Nagyon szeretem.Állitolag a felesege is szereti,azert bocsáltott meg neki mindig.Ugyhogy ez a gond,ha a neje nem szeretne talán könnyebb lenne nekem öt visszakapnom.
2009. febr. 28. 18:41
 62/71 anonim ***** válasza:
87%

Ez most egy kamukérdés??

ennyire beteg ember a világon nincs...XD

2009. febr. 28. 20:50
 63/71 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogod tudni elfelejteni, már csak azért sem, mert a gyerek mindig emlékeztetni fog rá.

Amit tehetsz, hogy elengeded a lelkedből, nem zaklatod, nem üldözöd és nem táplálsz magadban hiú reményeket. Amíg saját magadat spannolod, addig nem fogsz tudni megnyugodni, és mi itt bármit írhatunk Neked, úgysem nyugszol bele. Saját magadon tudsz csak segíteni. Menj el pszichiáterhez, mert csúnya vége lesz ha nem teszel valamit sürgősen.

Tépd el az összes fényképét, töröld ki az összes e-mailjét és sms-ét ha vannak ilyenek, és ne gondolj rá többet.

Hagy őket békén, nem fogja elhagyni a feleségét.

Később majd fogsz szeretni mást, de csak akkor ha őt kitörlöd a szívedből.

2009. márc. 1. 09:38
 64/71 anonim ***** válasza:
Biztosan kamu kérdés, mert ilyen ember nem létezik , mint a kérdező. Bár, ha a Mónika show-ra gondolunk elgondolkodtató, hogy van ilyen.
2009. márc. 2. 16:20
 65/71 anonim ***** válasza:

Először: naiv kislány vagy 23 évesen, megérdemled, hogy utál a pasi!

Másodszor: Undorító dolog, hogy belekavartál valakinek a házasságába, és mivel a férj kitartott a felesége mellett,tök fölöslegesen csináltál mindent!

Harmadszor: Ennyire felelőtlen nem lehetsz, hogy nem védekeztetek!!!

Negyedszer: Én a feleség helyében annyira megtépnélek, hogy azt nem emlegeted meg. (Szóval NE hívd fel, hogy terhes vagy! -egyrészt meg jól kiröhög, amit ugye meg is érdemelsz, a másik meg, hogy nem fog lemondani a férjéről csak úgy!)

Ötödször: Ha igazán szereted azt a férfit (aki egy mocsok, gennyláda, hülye f.sz) akkor ENGEDD EL, és FELEJTSD EL ÖRÖKRE! Ne tedd tönkre még jobban az életét.

Gyerekes dolog ez a: ha az enyém nem lehet ne legyen másé se!

Hatodszor: Ne hívogasd se a nőt se férfit mert FELJELENTHETNEK ZAKLATÁSÉRT - én már rég megtettem volna!

Hetedszer: Kérdezd meg a szüleidet, hogy ők mit mondanak.

Sly

2009. márc. 4. 07:26
 66/71 anonim ***** válasza:
87%

Rettenetesen buta és naív vagy! Felelőtlenek voltatok te és a volt szeretőd. Az, hogy te még reménykedsz a nyilvánvalóan csak kihasznált szeretődben ez is csak az bizonyítja, hogy mennyire naív vagy. És önző, hiszen olyan gyermeket hozol világra, akit az apja nem akar és az anyja is csak azért akart, hogy megfogja vele a szeretőjét. Ez az igazság! Belegondoltál 23 évesen, hogy mennyi energiába, pénzbe van egy picibaba?? Kiharcolhatsz gyermektartást, sőt kérheted azt is, hogy az apuka álljon a pici jövetelével kapcsolatos költségek felét mint pl.: babakocsi, babaágy, stb.DE ezzel nagyon meg fog gyűlölni, mert a másik gyermeke megélhetését fogod veszélyeztetni!! Soha nem fog tisztelni téged sem és a gyermeket sem! Nem hiszem el, hogy ennyire buta emberek is léteznek!!! Neked van munkahelyed??? Egy gyereket nem csak megszülni kell hanem gondoskodni is kell róla, csak nehogy az legyen a végén, hogy majd marad a nagyszülőknél, mert betoppan egy új szerelem és annak esetleg nem kellesz gyerekkel, csak gyerek nélkül, te meg amilyen mindent beleadok egy kapcsolatba típus vagy zokszó nélkül oda adod a gyermeked a szüleidnek.

Bocsi ha sértő volt amit mondtam, de ez az őszinte véleményem!

Hófehérke ébredj már fel!!!

2009. márc. 4. 15:38
 67/71 A kérdező kommentje:
SOHA NEM ADNÁM ODA A GYERMEKEMET SENKINEK SEM!
2009. márc. 6. 09:02
 68/71 anonim ***** válasza:
93%

több nézőpont van és nem akarok bíráskodni,mert ez egy szánalmas helyzet,aminek a levét a szegény baba szívja meg. az igazat megvallva nem csak a te hibád hogy gyereket vársz,de látszik hogy nem tudnál gondoskodni róla,hiszen még magadról se tudsz, a felelősség teljes hiánya mutatkozik meg rajtad. ami megtörtént,az megtörtént,tedd túl magad és próbálj helyesen cselekedni,különben nagyon rossz vége lesz. személy szerint fiatalabb vagyok nálad,de a gondolkodásmódbeli különbség meglátszik,az álomvilágod nem fog semmitől se megvédeni,nőj fel. amúgy felesleges a rohadt férjet szapulni,őt is meg lehet érteni, kellett egy fiatal(agyilag túlságosan is,amíg nem mondtad,hogy 23 vagy 16-nak gondoltalak)lány aki körberajongja és bármit megtesz neki az ágyban. a feleségét még szeretheti, ilyen az emberi természet(bárki bármit is mond,ez van). csodálkozom, hogy a feleség még nem vert laposra téged, egy rohadt szemét undorító hülye kis szarkavaró kúrvának tarthat,ami jogos lehet, hisz ha felcsináltatod magad azért hogy megszerezd azt a disznót, nem hiszem el, hogy nem vetted észre hogy nem vagy terhes (tudom, hogy vannak kivételes esetek), pár százért már lehet tesztet kapni, ha csak egy picit nem vagy biztos!!!!!!!!!!!

JA ÉS NYUGODTAN LE LEHET ENGEM IS PONTOZNI, TUDOM H EGY ROHADÉKNAK GONDOLSZ,DE EZ ÉRTHETŐ, HA MAJD SIKERÜL ÉRTELMESEN GONDOLKODJ, MEGÉRTED!

2009. márc. 6. 22:09
 69/71 anonim ***** válasza:
Na azert ne sertegessuk a 16eveseket...:P en annyi vagyok,es nagyon szanalmas helyzetnek latom...:P
2009. márc. 6. 22:17
 70/71 anonim ***** válasza:
bocsi, de te is beláthatod, hogy abban a korban levő fiatalok gondolkodásmódja ilyen zavaros és gyerekes, nem vonatkozik mindenkire,de gyakori
2009. márc. 6. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!