Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy párom, aki nös, lassan negyedik hónapja vagyunk együtt, most tudta meg a neje (tegnap), hogy én vagyok azt azóta szakitott velem a párom, hogy szerezem vissza?

Figyelt kérdés
Sajnos én öt szeretem,tudtam hogy nös elmondta én vállaltam igy is, mert nagyon megtetszett!Azóta nagyon belezugtam.Most rádásul ugynéz ki ,hogy terhes vagyok töle!Ö nem akarja a gyereket ,elvetetni meg nem lehet,meg nem is akarnám!Nemtudom mit tegyek,én csak öt szeretem!?
2009. febr. 27. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 A kérdező kommentje:
De tudja ,hogy terhes vagyok, mondtam neki!Azt mondta neki nem kell a gyerek,soha nem fogja sajátjának tekinteni!Neki van sajátja a feleségétöl!Meg azt is mondta nem tud támogatni sem,!(gyerektartásra gondoltam)Tehát öt abszolult nem érdekli a gyerek!Akkor most mit csináljak?Ügyvédre nincs pénzem!
2009. febr. 27. 20:30
 22/71 anonim ***** válasza:
90%

Na az lenne az igazi genyóság, ha tartásdíj, meg láthatás, meg ügyvéd... az életét is megkeserítém, aki ilyet merne tenni velem. A nőnek kell okosabbnak lennie! Miért nem használt gyógyszert, vagy kényszerítette volna a gumira a faszit. Az ő hülyesége, hogy nem vetettette el a gyereket amíg lehetett. Mostmár viszont az ő sara a dolog.

Számtalan megoldás lett volna, ő egyiket se választotta.

Javaslom a kérdezőnek a saját élete megkönnyebítése szempontjából, hogy ne forduljon ügyvédhez!

2009. febr. 27. 20:31
 23/71 anonim ***** válasza:
100%

Az igen! Az 1. hónapban teherbe estél és fel se tűnt 3 hónapig, hogy baba van benned??? Gratulálok...Szeretőként ennyi idő után teherbe esni...Bátor vagy, meg kell hagyni!

[link]

2009. febr. 27. 20:32
 24/71 anonim ***** válasza:
94%

Ezt a fajta ember nem bátornak hívják, hanem felelőtlen marhának!

Nem volt elég egyedülálló faszi?? Anyukám ezt nagyon elrontottad mostmár azért dereng a dolog úgy látom.

2009. febr. 27. 20:34
 25/71 A kérdező kommentje:
De nemtehetek róla akkor is öt szeretem!Ö életem értelme!Azért az az egy vigasztal ,hogy a bennem van egy része!És nem hiszitek el ,ez olyan jó érzés!Majd valahogy visszaszerzem a feleségétöl!!
2009. febr. 27. 20:37
 26/71 anonim ***** válasza:
94%
Nyílt örökbeadásra nem gondoltál? Hány éves vagy egyébként? Van egyébként ingyenes jogsegély is, a google-n keress rá erre a szókapcsolatra, több találat is van.
2009. febr. 27. 20:39
 27/71 A kérdező kommentje:
Soha nem adnám örökbe a gyerekemet!Érted soha!Föleg ,hogy a szerelmemtöl van!23 éves vagyok ,és örülten szerelmes!
2009. febr. 27. 20:41
 28/71 anonim ***** válasza:
95%

Szerezd vissza! Járj a nyakára és tedd tönkre a családot. Miután megutált a faszi, mert a feleségét és az igazi gyerekét is elhajtottad mellőle, tuti hogy nem téged választana! Ez teljesen sicher! Igazából óriási összegben mernék rá fogadni.

Nagy betűvel írom, hogy megértsd: HAGYD ŐKET BÉKÉN!

Vállald a hülyeséged, de egyedül!

2009. febr. 27. 20:42
 29/71 anonim ***** válasza:
94%

Undorító az, aki házasságba (ráadásul ahol gyerek is van) kavar bele...legyen az nő vagy férfi. Hányok az ilyenektől.

Meg is érdemled, hogy elhagyott, de az lenne a tuti ha a párocskád is 2 szék közt a pad alá kerülne és a felesége is kidobná. Nem vagyok kárörvendő, de azt mondom, kapja meg mindenki a megérdemelt büntetését. Szeretnél te a feleség helyében lenni? Hogy téged csaljon meg a férjed? Hmmm? Neked hogy tetszene a dolog? Ezen gondolkozz el...

2009. febr. 27. 20:45
 30/71 anonim ***** válasza:
97%

20:22-esnek.. :)

Én nőként írtam azt a választ, hogy a pasik kicsit menekülnek a hétköznapi gondok elől. Sajnos így van. Nekünk nőknek kell vinni a vállunkon ezt a terhet.

Én is voltam "szerető" státuszban, akkor egyszer, de meg is fogadta, hogy többet se! Be is tartom! Én is úgy vagyok vele, ha a nő próbál kicsit "menekülni" miért hívják mindjárt ribancnak? Ezt én sem értem.

Na, visszatérve a kérdezőre.... nem sok jó van ebben a dolgoban! HOgyan bírsz ennyire szerelmes lenni belé? Nem fogja felvállalni a gyereket. Pereskedhetsz évekig! Mondd csak, egészen véletlenül nem Halak csillagjegyben születtél? Ők ilyen elvakultak.....

2009. febr. 27. 20:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!