Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy párom, aki nös, lassan negyedik hónapja vagyunk együtt, most tudta meg a neje (tegnap), hogy én vagyok azt azóta szakitott velem a párom, hogy szerezem vissza?
No, akkor durvábban fogalmazok. Ő téged nem szeret, te csak egy lyuk voltál neki, amibe időnként beleélvezhetett. És amiért a felelősséget rád bízta. Te pedig jó buta lehetsz, hogy 23 évesen nem tudod, hogy egy nős pasival (és egy kapcsolat elején minimum) védekezni kell. Tudod, óvszer. De azért menj szépen cseszd szét a családját. Tuti, hogy nem kellesz neki.
Iszonyatosan elvakult és fanatikus vagy. Őszintén szólva nem értem, hogy mit akarsz. Feltettél egy kérdést, elég sokféle válasz jött, ezek közül néhány tanács is. De nem, neked csak az az egy f.szkalap kell, aki kihasznált. Hát akkor rajta, fuss utána. A gyerekedet viszont sajnálom.
20.46-nak: nem, szerintem nem kell ezt a terhet a nőknek viselni. A pasik ugyanúgy kivehetik a részüket a mindennapokból. Legalábbis nálunk ez így működik, és bevált.
szerintem így akarta maga mellatt tartani ezt a pasit aki egy f.sz a csaj pedig egy lyuk...
tizenéves vagyok, de százszor okosabb nálad, és direkt nem védekeztetek és 23 évesen, én is sajnálom szegény gyerekedet...
és ez nem szerelem...
"nem vettem észre, mert megjött a vérzésem"...
Persze, persze, persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!