Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy párom, aki nös, lassan negyedik hónapja vagyunk együtt, most tudta meg a neje (tegnap), hogy én vagyok azt azóta szakitott velem a párom, hogy szerezem vissza?
Miért kellett terhesnek lenned? Hmm?
Nos ha nem lesz apja a gyereknek akkor sajnos el kellene vetetni, amíg nem késő. Nekem is van szeretőm, de azért teherbe esni kicsit erős egy másodhegedűs szerepben...
A faszi meg nem szerelmes beléd, mert én is a feleségemet szeretem, de kell a változatosság.
El kell felejteni ezt az embert, ha csak úgy otthagyott. Illetve te sem gondolhatod, hogy ha van felesége majd otthagyja miattad.
Sajnos ilyen a szeretők élete.
Neem, nem és nem!
A pasiknál ez nem így működik, hogy csak akkor csalják meg a feleségüket ha már nem szeretik. Bennük van a vadászösztön. Plusz néha picit menekülnek a családi problémák elől, egy olyan helyre ahol nem arról beszélnek nekik, hogy sírt a gyerek, megjött a számla amit ki kell fizetni, satöbbi....
Baby, sajnos nem vagy nyerő pozícióban.
Ha meg is tartod a gyereket, ne számíts sok jóra az apukától.
De azért ne keseredj el, jönni fog egy férfi akinek Te vagy az első helyen! Csak ne akard kétségbeesetten, ami meg van írva a nagykönyvben, az úgy is lesz.
Nézd, ez a pasi téged kihasznált. Kellett a friss hús, te pedig ott voltál. És bocs, de szerinted mit érezhet a felesége? Egyébként pedig te megbíznál egy olyan férfiban, aki megcsalta a feleségét? Négy hónapon keresztül? És ugye milyen érdekes, hogy rögtön behúzta a farkát (tehát nem mert téged felvállalni), amint kiderült, hogy létezel? Gyáva egy alak lehet, menekülj előle.
Azt neked kell eldöntened, hogy megtartod-e a gyereket, de ha megtartod, az apjára ne számíts. Ami a láthatást, gyerektartást illeti: beszélj egy ügyvéddel. Lehet, hogy nem leszek népszerű, de gondold meg az abortuszt is. Ezt a férget pedig felejtsd el.
Tudod a gyerekre előbb kellet volna gondolkoznod...Mondjuk a védekezésnél...Merész dolog ennyi idő után felcsináltatni magad...
Az apát nem kötelezheted, hogy látogassa a gyereket. Ő magának kiharcolhat láthatási jogot, de az állam nem fogja kötelezni a látogatásra. Gyerektartást kicsikarhatsz belőle, persze gondolom bizonyítani sem ártana, hogy ő az apa. Ha van pénzed, akkor belevághatsz a pereskedésbe...Mert gondolom nem fogja önként dalolva utalgatni a pénzt a bankszámládra, hogy eltartson a picivel.
Mégis mit gondoltál? Veled csalta a feleségét...majd pont gyereket vállal veled és melletted marad? Ugye nem gondoltad komolyan 1 percig is?
Már lecsúsztál az abortuszról? Tudod nehéz ám egyedül gyereket nevelni, pláne ebben a helyzetben, amiben az ország van. Egyedülálló szülőként még nehezebb. Új párt találni gyerek mellett...hát az sem kis feladat...
Mellesleg valóban nem helyes nős pasikkal kikezdeni, vagy belemenni, ha ő kezdeményez. De most már te is tudod...
Ha ő is szeretne téged, akkor nem lépett volna le. Mellesleg ne várj csodát olyan pasitól, aki épp veled csalja a feleségét. Lehet nem is a feleségéhez ment vissza, hanem van egy 3. is, akiről egyikőtök sem tud. Az ilyenektől minden kitelik...
Köszi a lepontozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!