Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy párom, aki nös, lassan negyedik hónapja vagyunk együtt, most tudta meg a neje (tegnap), hogy én vagyok azt azóta szakitott velem a párom, hogy szerezem vissza?

Figyelt kérdés
Sajnos én öt szeretem,tudtam hogy nös elmondta én vállaltam igy is, mert nagyon megtetszett!Azóta nagyon belezugtam.Most rádásul ugynéz ki ,hogy terhes vagyok töle!Ö nem akarja a gyereket ,elvetetni meg nem lehet,meg nem is akarnám!Nemtudom mit tegyek,én csak öt szeretem!?
2009. febr. 27. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
92%

Miért kellett terhesnek lenned? Hmm?

Nos ha nem lesz apja a gyereknek akkor sajnos el kellene vetetni, amíg nem késő. Nekem is van szeretőm, de azért teherbe esni kicsit erős egy másodhegedűs szerepben...

A faszi meg nem szerelmes beléd, mert én is a feleségemet szeretem, de kell a változatosság.

El kell felejteni ezt az embert, ha csak úgy otthagyott. Illetve te sem gondolhatod, hogy ha van felesége majd otthagyja miattad.

Sajnos ilyen a szeretők élete.

2009. febr. 27. 20:18
 12/71 anonim ***** válasza:
80%

Neem, nem és nem!

A pasiknál ez nem így működik, hogy csak akkor csalják meg a feleségüket ha már nem szeretik. Bennük van a vadászösztön. Plusz néha picit menekülnek a családi problémák elől, egy olyan helyre ahol nem arról beszélnek nekik, hogy sírt a gyerek, megjött a számla amit ki kell fizetni, satöbbi....

Baby, sajnos nem vagy nyerő pozícióban.

Ha meg is tartod a gyereket, ne számíts sok jóra az apukától.

De azért ne keseredj el, jönni fog egy férfi akinek Te vagy az első helyen! Csak ne akard kétségbeesetten, ami meg van írva a nagykönyvben, az úgy is lesz.

2009. febr. 27. 20:20
 13/71 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ez a pasi téged kihasznált. Kellett a friss hús, te pedig ott voltál. És bocs, de szerinted mit érezhet a felesége? Egyébként pedig te megbíznál egy olyan férfiban, aki megcsalta a feleségét? Négy hónapon keresztül? És ugye milyen érdekes, hogy rögtön behúzta a farkát (tehát nem mert téged felvállalni), amint kiderült, hogy létezel? Gyáva egy alak lehet, menekülj előle.

Azt neked kell eldöntened, hogy megtartod-e a gyereket, de ha megtartod, az apjára ne számíts. Ami a láthatást, gyerektartást illeti: beszélj egy ügyvéddel. Lehet, hogy nem leszek népszerű, de gondold meg az abortuszt is. Ezt a férget pedig felejtsd el.

2009. febr. 27. 20:21
 14/71 anonim ***** válasza:
80%
Vadászösztön? Menekülni? A franc az ilyenekbe. Ha egy nő "menekül" meg "vadászik", akkor rögtön ribanc, egy férfinek pedig szinte jár, mert kell a változatosság. Micsoda alakok lehettek...
2009. febr. 27. 20:22
 15/71 A kérdező kommentje:
Nemtudom elvetetni, elmúltam 3 hónapos terhes!Meg nem is vetetném el ha eltunám akkor sem,olyan jó érzés ,hogy bennem van valami ami az övé is!mert ö életem szerelme!
2009. febr. 27. 20:22
 16/71 anonim ***** válasza:
94%
tanulj meg valamit, a pasik egyformák. ha kalandot akarnak, kalandot szereznek maguknak. nem kell bedőlni nekik. és ha terhes vagy, akkor tuti nem fogja otthagyni a feleségét miattad, ha mégis, téged is meg fog csalni. kitartás.
2009. febr. 27. 20:25
 17/71 anonim ***** válasza:
100%
20:22-es Te miről beszélsz??????
2009. febr. 27. 20:25
 18/71 anonim ***** válasza:
100%
Akkor marad az ügyvéd. A pasast viszont felejtsd el, ő nem szeret téged. Ha szeretne, nem használt volna ki így. Ha bárkit is szeretne saját magán kívül, akkor nem csalná meg a feleségét (akinek állítólag örök hűséget esküdött), és nem feküdne össze veled ki tudja, miket ígérgetve. Hanem előbb elválna, aztán veled lenne. De mivel erre nem hajlandó, mert túlságosan kényelmes és önző, ezért ne is reménykedj. Elégedj meg annyival, hogy jó nagy gyerektartást csikarj ki belőle.
2009. febr. 27. 20:26
 19/71 anonim ***** válasza:
100%
20.25-ös: az előttem szólók kommentjeihez szóltam hozzá (20.18, 20.20).
2009. febr. 27. 20:27
 20/71 anonim ***** válasza:
100%

Tudod a gyerekre előbb kellet volna gondolkoznod...Mondjuk a védekezésnél...Merész dolog ennyi idő után felcsináltatni magad...

Az apát nem kötelezheted, hogy látogassa a gyereket. Ő magának kiharcolhat láthatási jogot, de az állam nem fogja kötelezni a látogatásra. Gyerektartást kicsikarhatsz belőle, persze gondolom bizonyítani sem ártana, hogy ő az apa. Ha van pénzed, akkor belevághatsz a pereskedésbe...Mert gondolom nem fogja önként dalolva utalgatni a pénzt a bankszámládra, hogy eltartson a picivel.

Mégis mit gondoltál? Veled csalta a feleségét...majd pont gyereket vállal veled és melletted marad? Ugye nem gondoltad komolyan 1 percig is?

Már lecsúsztál az abortuszról? Tudod nehéz ám egyedül gyereket nevelni, pláne ebben a helyzetben, amiben az ország van. Egyedülálló szülőként még nehezebb. Új párt találni gyerek mellett...hát az sem kis feladat...

Mellesleg valóban nem helyes nős pasikkal kikezdeni, vagy belemenni, ha ő kezdeményez. De most már te is tudod...

Ha ő is szeretne téged, akkor nem lépett volna le. Mellesleg ne várj csodát olyan pasitól, aki épp veled csalja a feleségét. Lehet nem is a feleségéhez ment vissza, hanem van egy 3. is, akiről egyikőtök sem tud. Az ilyenektől minden kitelik...

Köszi a lepontozást!

2009. febr. 27. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!