Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy párom, aki nös, lassan negyedik hónapja vagyunk együtt, most tudta meg a neje (tegnap), hogy én vagyok azt azóta szakitott velem a párom, hogy szerezem vissza?
Neked nagyon sürgősen szakember segítségére van szükséged!
Keress egy jó pszichiátert és kezeltesd magad, és legfőképpen felejtsd el ezt a férfit. Nem kellesz neki.
De ezt már leírta itt néhány válaszoló. Milyen nyelven írjuk még le, hogy megértsd, fölöslegesen töröd magad?
Ha tovább piszkálod még rontasz a helyzeten, aztán majd pisloghatsz ha feljelentenek zaklatásért.
A felesége is érdekes asszony lehet, hogy már többször is megcsalta a férje és mégis mellette marad... ki tudja mi van a háttérben, lehet, hogy anyagi függőség, de bármi más lehet. Lehet, hogy szeretik egymást de nyitott házasságban élnek és néha az asszony is félremegyeget egy kicsit amikor kalandra vágyik... ilyen is van. Ki tudja.
Minden esetre ebben a színdarabban Neked nem osztottak lapot a további felvonásokra, nyugodj bele.
És ha nem tudod egyedül feldolgozni, akkor tényleg keress egy jó szakembert, idővel majd megnyugszol és képes leszel normális párkapcsolatra egy olyan férfival aki tényleg szeret téged és nem csak kihasznál.
Megismerkedtunk amikor meg nem volt nos,egy ket honapot tartott,kitudodott es nem talalkoztunk tobbe...masfel evig...kozbe o megnosult.Aztan ujra osszehozott a veletlen,en ekkor mar el is felejtettem ugymond mar nem abrandoztam rola.Masfel het utan lefekudtunk,es utana par napra kiderult vagyis h meg mindig tartjuk a kapcsolatot,nem az h mi tortent koztunk.Kiderult a felesegetol h terhes es akkor otthagytam.Azota nem talalkoztunk..es mar 1 honapja...azert voltam utoljara vele mert jol ereztem magam vele,mindent megadott amit egy ferfitol kerhetnek...18\L
Es te hany eves vagy?:)
Kedves kérdező!
Nem nyugszol, ugye? Mert nem olyan válaszokat kaptál, ami Téged igazol. Én most akkor koppintani fogok valakit, mert ugyanezt tette egy másik kérdésnél, és utólag is bocs érte.
Szóval:
TELJENEK IGAZAD VAN, EZ A PASI CSAK ÉS KIZÁRÓLAG TÉGED SZERET, EL FOGJA HAGYNI A FELESÉGÉT ÉS A MÁR MEGLÉVŐ GYEREKÉT MIATTAD ÉS A TE GYEREKED MIATT! CSAK AZÉRT BESZÉL VELED CSÚNYÁN, MERT AKÁRHÁNYSZOR HÍVOD, MINDIG OTT VAN AZ ASSZONY,TUDOD, AZ A RIBANCKURV@ AKI EDDIG IS ELNÉZTE A FÉLRELÉPÉSEIT, ÉS CSAK ARRA VÁRT, HOGY NEKED ÁTADHASSA A FÉRJÉT, PIROS SZALAGGAL ÁTKÖTVE, EZENTŐL SZAGOLHATOD A FINGJÁT, MOSHATOD A SZAROS GATYÁIT, CSONTOZHATOD NEKI A CSIRKÉT, MERT Ő ENNI SZERET ÉS NEM BŰVÉSZKEDNI! SŐT! ODA FOGJA VENNI AZ ELŐZŐ HÁZASSÁGÁBÓL IS A GYEREKEKET, HISZEN TE VAGY SZÁMÁRA A TÖKÉLETES ASSZONY, ÉS A VOLT FELESÉGÉTŐL MÉG GYEREKTARTÁST IS KÖVETELHETTEK! ÚGY FOGTOK ÉLNI MINT HAL A VÍZBEN, IMÁDJÁTOK EGYMÁST FOREVÖR, HISZEN TE VAGY A VÉGZET ASSZONYA SZÁMÁRA, HISZEN MEG IS MONDTA NEKED BURKOLTAN!
EGÉSZEN NYUGODT SZÍVVEL TEGYÉL TÖNKRE EGY CSALÁDOT, NEM SZÁMÍT HISZEN CSAK ÉS KIZÁRÓLAG TE SZÁMÍTASZ, KÖRÜLÖTTED FOROG MÉG A NAP IS, NÉLKÜLED MÉG A NÖVÉNYEK SEM NŐNEK!
MINDENHEZ JOGOD VAN, MINDEN ÉS MINDENKI CSAK A TIÉD!
Elég érthető volt?
És akkor most már valdd be nyugodtan, hogy cihológia szakon diplomázol, és ebben a témakörben írod a szakdolgozatodat, és ehhez gyűjtötted az emberek vélemyényét...
Mert ennyire beteg és szűklátókörű ember még a romák között sincs!
Ha igazam van, jössz egy sörrel, az Amstelt szeretem.
Ha nincs igazam, télleg beteg vagy, és még a Mónika sóban sincs helyed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!