Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy párom, aki nös, lassan negyedik hónapja vagyunk együtt, most tudta meg a neje (tegnap), hogy én vagyok azt azóta szakitott velem a párom, hogy szerezem vissza?

Figyelt kérdés
Sajnos én öt szeretem,tudtam hogy nös elmondta én vállaltam igy is, mert nagyon megtetszett!Azóta nagyon belezugtam.Most rádásul ugynéz ki ,hogy terhes vagyok töle!Ö nem akarja a gyereket ,elvetetni meg nem lehet,meg nem is akarnám!Nemtudom mit tegyek,én csak öt szeretem!?
2009. febr. 27. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
97%

20:46 vagyok...sajnos én így jártam. Az ex férjem vezető beosztásban dolgozott, elvárta, ki is mondta, hogy ő itthon semmit nem hajlandó csinálni, eleget dolgozik ő a munkahelyén.... hát nyilván én voltam a hülye, hogy ennek bedőltem, mert amikor már én is dolgoztam és pénzt kerestem, ugyanúgy nekem kellett mindent megoldani itthon. Na, O.K., ez nem a kérdéshez kapcsolódik, csak rákérdeztél.

A kérdezőnek: egyre inkább az az érzésem ahogy olvasom amiket írsz: nagyon álomvilágban élsz! Ezt felejtsd el, rosszat teszel vele magadnak és a gyereknek is... ha már megszülöd..... de aztán később ne rajta verd le, amikor a jelenlegi szerelmes érzéseid átcsapnak kétségbeesett harcba! Nem Ő kérte, hogy megszüld. Egyébként normális vagy te, hogy 1 hónap alatt teherbe rakattad magad? Kicsit mintha önző lennél.... Így akartad megfogni, magad mellett tartani? Mit képzeltél?

2009. febr. 27. 21:13
 42/71 anonim ***** válasza:
97%

20.46-nak:

Nem irigyellek az exférjedért, nagyon igazságtalan ez az elvárás. Ha te is dolgozol, akkor bizony kétfelé kell oszoljon az a háztartás. Remélem, azóta (amennyiben új párod van) nem ez a felállás... Egyetértek egyébként a második bekezdéseddel: az ún. "szerelemgyerek" fogja ennek a levét meginni...

2009. febr. 27. 21:16
 43/71 anonim ***** válasza:
100%

VANNAK AKIK TERHESSÉG ALATT IS MENSTRUÁLNAK! Ritkaság, de úgy tűnik, te is közéjük tartozol. Azzal viszont egyet értek, hogy mivel nem védekeztetek, eszedbe kellett volna jutnia, hogy 72 órásat írass, vagy legalább tesztet csinálj...Gyanítom nem véletlen csúszott be az a baba...Őszintén szólva, nem lesz egyszerű dolgod ezzel a gondolkodásmóddal felnevelni szerencsétlent.

Elmesélek neked vmit. Véletlenül születtem, mert anyám fog.gátlót váltott és besikerültem. Nem akart megtartani, de apám rábeszélte. Ígért fűt-fát, hogy majd együtt felnevelnek stb. Megjegyzem, ikrek lettünk. 6 éves voltam, amikor apám elhagyott minket, hozzáteszem, mindennapos volt a verés a családban és anyám alkoholista volt. Én egy levélből tudtam meg, hogy hogyan is sikerültünk be tesómmal. Nincs annál rosszabb, mikor rájössz, hogy nem kívánt gyerekként születtél. Viszont sosem kaptam szeretetet és az egész életem szenvedés volt addig is. Ez a levél meg megvilágosította a dolgokat, a dolgok miértjét. Ma már azt kívánom, bár mégis elvetetett volna anyám és sosem szült volna meg. Nem én választottam ezt az életet. Ebbe születtem bele. Ezt írták meg számomra a nagy könyvben. Vajon a te gyermeked szeretne a világra jönni abban a helyzetben, amiben most vagy? Vajon meg tudsz majd neki adni mindent, amire egy gyermek vágyik? Vajon mit fog szólni, ha megtudja, hogyan fogant? És még sorolhatnám a kérdéseket. Bocs, hogy ennyit filozofáltam...

2009. febr. 27. 21:39
 44/71 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos csak a gyerektartás fizetésére kötelezhetik, mert ha ő nem akarja a nevére venni, és látogatni, akkor arra nem kényszeríthetik!!! De viszont megbeszélhetnéd vele ezt az egészet, hogy mért kellett játszania az érzéseiddel, ha csak azért kellettél neki...!!! Ha meg nem, akkor mér nem téged választ...!!! De ha elmész hozzájuk leülsz velük, és a felesége mellett megbeszéled azt vele, hogy nem szeretnéd, ha a gyermeked apa nélkül nőne fel, és hogy 1 héten 1X jó lenne ha meglátogatná, és még annyit hozzá tennél, hogy a gyermek nem tehet semmiről, akkor valószinűleg a felesége mondaná neki, hogy látogassa a gyermeket, csak a lényeg, hogy a gyerek nevébe beszélj és ne magad miatt!!! Ha sikerrel jársz, akkor pedig ne támadd le egyből, hanem csak szavakkal pillantásokkal vagy akár mozdulatokkal (de óvatosan nehogy elmenekítsd ha esetleg még nem akarna semmit) kimutathatod neki, hogy te még szereted mindig, és benne lennél...!!!
2009. febr. 27. 22:00
 45/71 A kérdező kommentje:
Az utolsónak meg mindenkinek köszönöm a választ!Én beszéltem vele,de azt mondta akkor leirom szó szerint UTÁL engemet!Meg azt mondta azért ,mert én egy büdös k@urva vagyok,aki a gyerekkel akarta megfogatni magát!Megzt is a képembe vágta Sohasem szeretet.DE AKKOR MINEK VOLT VELEM?Mért nem a nejével volt?És annyira fáj nekem amit mondot!
2009. febr. 27. 22:08
 46/71 anonim ***** válasza:
95%
Leírtuk már párszor, hogy miért volt veled. Friss húsnak tartott. A feleségével biztos gondjai voltak, és ahelyett, hogy megoldotta volna őket, gyáván elhúzott. Hozzád. Miután nálad kiderült, hogy baba lesz, ezért mit csinál? Na vajon... Visszamegy az asszonyhoz, aki elég balfék, és négy hónapnyi megcsalás után visszafogadja. És téged pedig gyáván elhagy.
2009. febr. 27. 22:10
 47/71 A kérdező kommentje:
Még annyit ezt a feleségétöl tudom(beszéltem vele telefonon ugy).Állitólag megcsalta máskor is márt a férje!Akkor minek van vele a felesége?Lehet hozzám hüséges lenne a férfi nem?Csak vissza kellene szereznem!
2009. febr. 27. 22:11
 48/71 anonim ***** válasza:
100%
Ha többször is megcsalta már a feleségét, akkor te ne reménykedj abban, hogy nálad megmaradna. Egy darabig biztosan, amíg érdekes vagy neki. Aztán jönnek a mindennapok, és megint keres valakit. A feleségét tényleg nem értem, én rég kirúgtam volna ajtóstól.
2009. febr. 27. 22:13
 49/71 anonim ***** válasza:
80%

Nem vagy konnyu helyzetben...en is voltam szeretoje egy hazas embernek....de azert mindig vigyaztunk...mondjuk en nem voltam ennyire oda erte mint te...de miert alazkodsz meg ennyire?oszinten szolva nem hinnnem h a pasi visszamegy hozzad,foled ezek utan h eltunk mint szurke szamar a kodben,meg meg a gyereke se kell neki.Ez egy gyava alak,aki nem szeret teged,maskepp valalt volna.Amugy hany eves vagy?:) sok sikert es batorsagot

18/L

2009. febr. 27. 22:16
 50/71 A kérdező kommentje:
Az utolsotol megkérdezném:Ti milyért szakitotatok?Ha nem voltál oda annyira érte te milyért voltál ele?És a férfi mit mondot miért van veled?Léci irjál
2009. febr. 27. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!