Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen? Van esélyem?
Megismertem egy kinai srácot. Szemeztünk is, de ö eladó egy étteremben és pult mögött volt, nem tudott kijönni.( nekem nem volt bátorságom odamenni ) Hogyan ismerkednek a kinaiak? ha elmegyek ismét fog kezdeményezni?
ide nem illö válaszokat nem kérek!!!
Ha kiszolgal akkor lehet, csak azert nezett.
O nem nagyon kezdemenyezhet, hiszen dolgozik, es a munkat nagyon komolyan veszik. Veletlen felejsd az asztalon a telefonszamod.
Esélyed miért ne lenne?
HA szemeztetek, akkor valszeg tetszel neki.
Az, hogy kínai, ugyanolyan ember, tehát ugyanúgy ismerkedik mint a többi srác!
Tőle függ, hogy ha megint találkoztok, kezdeményez-e, de majd látod rajta hogy milyen, és hogy áll a dolgokhoz.
HA azt látod rajta hogy félénk, lépj te, szólítsd meg bátran, kérdezd a kajával kapcsolatban, tuti válaszolni fog!
Sok sikert!
szal mennyek oda és pl rendelhetnék valamit...
más ötlet?
barátnöm elment venni gofrit.. kb 5 percig tarott (:D) addig nézett.. elment a kasszához, megfordult valamit ott babrált majd visszaült. utánna megint... aztán egyszer megfordult addig én elmentem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!