Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elegendő a szakításhoz? (Klikk a kifejtéshez. )
Szóval megfeledkeztem barátnőm 20. szülinapjáról. Távkapcsolatban vagyunk,és ráadásul ő kórházban is van,és ritkán tok menni hozzá. Két nappal előtte még az eszemben volt,de aztán balhé volt itthon,nagy,és elfelejtettem,mert más problémák foglalkoztattak.. Rendkívül rosszul érzem magam otthon,és még hónapokra vagyok az elköltözéstől. Sokszor olyakat mondott nekem valaki,hogy férfi létemre rengeteget zokogtam,mikor senki nem látott. Ezeket baránőm sem tudja,aki 3 dolog miatt hagyott el tegnap:
1.- Szülinap
2.-Sosem mondok neki semmit
3.-Sokat veszekedtünk
Nem hajlandó békülni,hiába mondtam neki,hogy nem leszek mindig ilyen,csak most mélyponton vagyok.. Szerintetek lenne esélyem,hogy visszakapjam? Valami tippetek van? Arra gondoltam,hogy küldök neki virágokat futárral,meg kártyástól,de ez még kevés.. ELőre köszönöm mindenkinek a NORMÁLIS kommenteket.
04-01 01:50 teljesen igaza van.
Kedves kérdező most tőled idézek:
"....Ezeket barátnőm sem tudja, aki 3 dolog miatt hagyott el tegnap: " .... 2.-Sosem mondok neki semmit.
Magad írtad le a választ.
Azt írod szereted, de azért annyira nem bízol meg benne, hogy őszintén beszélj vele a problémáidról, és elmond mi bánt, mit érzel. Nem vers kell a barátnődnek csak egy kis őszinteség.
Mi lányok szeretjük tudni, hogy mi zajlik a párunk koponyája mögött, hogy ha kell akkor támogatni tudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!