Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez elegendő a szakításhoz?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elegendő a szakításhoz? (Klikk a kifejtéshez. )

Figyelt kérdés

Szóval megfeledkeztem barátnőm 20. szülinapjáról. Távkapcsolatban vagyunk,és ráadásul ő kórházban is van,és ritkán tok menni hozzá. Két nappal előtte még az eszemben volt,de aztán balhé volt itthon,nagy,és elfelejtettem,mert más problémák foglalkoztattak.. Rendkívül rosszul érzem magam otthon,és még hónapokra vagyok az elköltözéstől. Sokszor olyakat mondott nekem valaki,hogy férfi létemre rengeteget zokogtam,mikor senki nem látott. Ezeket baránőm sem tudja,aki 3 dolog miatt hagyott el tegnap:

1.- Szülinap

2.-Sosem mondok neki semmit

3.-Sokat veszekedtünk

Nem hajlandó békülni,hiába mondtam neki,hogy nem leszek mindig ilyen,csak most mélyponton vagyok.. Szerintetek lenne esélyem,hogy visszakapjam? Valami tippetek van? Arra gondoltam,hogy küldök neki virágokat futárral,meg kártyástól,de ez még kevés.. ELőre köszönöm mindenkinek a NORMÁLIS kommenteket.

2011. márc. 31. 22:10
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentelőnek annyit,hogy hogy lehet,igaza van.
2011. márc. 31. 22:50
 12/31 almighty77 ***** válasza:
:) keress rá bárhol, az a bizonyiték hogy én irtam. a siker is tuti volt, én 9 verset irtam, de 4 elveszett pc hiba miatt. igy csak 5 maradt, plussz szülinapi vers is van , egyébként nemrégen lett 19 éves.
2011. márc. 31. 22:52
 13/31 A kérdező kommentje:
A szülinapi vers is érdekelne. :)
2011. márc. 31. 22:53
 14/31 almighty77 ***** válasza:

Egyetlen szerelmem eljött a nap

hogy megünnepeljük édes szülinapodat,

macikád nagyon várta már e napot

hogy jól összecuppoljon, még jobban mint ahogy szokott.

Itt a tavasz élednek a fák a füvek

soha nem láttam ilyen szép szemeket mint a tied,

csókolgatnálak ameddig csak élek

már nagyon várom édes hogy a közeledbe férjek.

Te vagy nekem babám az éltetőm, életem

ki mindennap boldoggá tesz engem,

boldoggá teszlek én is téged te édes

nem akarok mást kincsem csak örökké szeretni téged!

Örökké a karjaidban szeretnék lenni,

édes tested lelked szeretni ölelgetni,

mert nagyon szép hogy imádjuk egymást kincsem

a szép, jó, édes lelkedet áldja meg az isten!

Nagyon hiányzol babám,nap mint nap egyre jobban

ha meglátom édes képed a szivem hatalmasat dobban,

meghallom édes neved, szikrázik szép kék szemem

nagyon imádlak édes, szép, gyönyörű szerelmem

Nagy csokor sárga rózsát csempészek édes öledbe

szájacskádra macicsókokat adok neked, életem értelme,

egy életre megszereztél édesem kedvesem

mert nagyon megszerettelek bébikém egyetlenem!

Szülinapod alkalmából nem kivánok babám egyebet

csak nagyon jó egészséget, boldogságot, szerelmet,

mit macikáddal is megosztassz aliz édes egyetlenem,

mert tied mindenem, testem, lelkem, és végtelen szerelmem!

Nagyon boldog szülinapot aliz kincsem

macikád

2011. márc. 31. 22:56
 15/31 almighty77 ***** válasza:
a sárgarózsa a kedvence. és macijának hiv, egyébként 90 kg vagyok szóval érthető:)
2011. márc. 31. 22:58
 16/31 A kérdező kommentje:
Én sportos testalkatú,60 kg-os srác vok,és én is Macika voltam. :) Ma rákérdeztem,hogy még a Macikája vagyok-e,azt mondta ezek után nem.... Megfordult körülöttem a világ.
2011. márc. 31. 22:59
 17/31 A kérdező kommentje:
Fasza verseket írsz,gondolom dolgoztál is rajtuk eleget. :)
2011. márc. 31. 23:01
 18/31 almighty77 ***** válasza:
ne is mond, :) van amit 1 álló napig irtam, de van amit meg 1 óra alatt, de mikor szerelmes vagy hidd el jönnek a szavak maguktól. de van olyan is hogy sms küldök rögtönözve ami éppen eszembe jut, aza fő hogy legyen benne romantika. és sok sok érzelem
2011. márc. 31. 23:05
 19/31 A kérdező kommentje:
Ja,a csajok szeretik a csöpögős dumát. Muszály leszek valamit kitalálni,ha vissza akarom kapni.. Attól félek,hogy esetleg van más,csak nem mondja meg... Bár nem olyannak ismertem meg.
2011. márc. 31. 23:06
 20/31 almighty77 ***** válasza:

majd el felejtettem, szóval ha nincsen közeledben de van netje, akkor csinálhatsz neki egy virtuális tortát is, a neten van ilyen lehetőség, és mikor kész van akkor meg képlopóval kiszeded, és elküldöd mailben.

itt van pár link

[link]

[link]

2011. márc. 31. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!