Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vezetett nálatok a szakításhoz és mennyi ideig voltatok együtt? Nemet és kort is kérek!
igazából túl fiatalon túl hosszú kapcsolatba vágtunk bele úgy,hogf minketten minden téren elsők voltunk egymásnak.16 éves voltam a fiú 20 és 4 évig voltunk együtt,mindig egymás nyakán lógtunk,nem hagytunk a másiknak levegőt.meguntuk egymást,sokat vitatkoztunk,magyarúl egymás idegeire mentünk a vége felé.ez nem azt jelenti,hogy nem szerettük egymást.főleg én nagyon őt.dehát ennek ez a rendje,első szerelem múlandó..most már van egy másik fiú az életembe(viszonylag hamar mert 3 hónapja szakítottunk,és 2 hónapja van a másik)akit szeretek,és minden más vele.:)
20/L
Mi vezetett nálatok a szakításhoz?
Leszállt a buszról.
és mennyi ideig voltatok együtt?
Három megállónyit.
4F
8:04 Ez most komoly?
Mi a tavolságot és a veszekedéseket untuk meg. 21F
Második csajom volt akkor voltam 19éves,2évig voltam vele,eleinte jó volt,de aztán mindig fáradt volt mellettem,állandóan álmos,pedig én nagyon pörgős ember vok,nem ment már a szex se olyan jól,egyszer kétszer félre is smároltam a 2év alatt.Aztán a vége fele,összejöttem egy angol csoporttársammal,sokkal jobb vele minden,szebb is csinosabb is,és pont olyan pörgős mint én,igaz idősebb de engem nem zavar(34 éves a csaj)
Azóta is az exemmel jóba vagyok szoktunk beszélgetni,csak már egyáltalán nem működött a dolog.
22F
végig másba voltam szerelmes=)
amúgy 2 hónapot
16/F
A legutóbbi kapcsolatomban... a srác otthagyta értem a többéves kapcsolatát, 2 hónapig küzködtünk egymással, nehezen jöttünk ki, sok volt a veszekedés, majd szakított velem és pár hét múlva visszament az exéhez.
18/L
19/L
Legutóbbi 8 hónap volt és nem tudom miért lett vége. Egyik napról a másikra beközölte,hogy mégse szeret,szal vége.
Roppant jól esett...
Az első 'nagy szerelmemmel' 1,5 évet voltunk együtt - veszekedések miatt lett vége.
A másodikkal.. durván két hónapot, és azért lett vége, mert fiatalnak talált.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!