Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elegendő a szakításhoz? (Klikk a kifejtéshez. )
Szóval megfeledkeztem barátnőm 20. szülinapjáról. Távkapcsolatban vagyunk,és ráadásul ő kórházban is van,és ritkán tok menni hozzá. Két nappal előtte még az eszemben volt,de aztán balhé volt itthon,nagy,és elfelejtettem,mert más problémák foglalkoztattak.. Rendkívül rosszul érzem magam otthon,és még hónapokra vagyok az elköltözéstől. Sokszor olyakat mondott nekem valaki,hogy férfi létemre rengeteget zokogtam,mikor senki nem látott. Ezeket baránőm sem tudja,aki 3 dolog miatt hagyott el tegnap:
1.- Szülinap
2.-Sosem mondok neki semmit
3.-Sokat veszekedtünk
Nem hajlandó békülni,hiába mondtam neki,hogy nem leszek mindig ilyen,csak most mélyponton vagyok.. Szerintetek lenne esélyem,hogy visszakapjam? Valami tippetek van? Arra gondoltam,hogy küldök neki virágokat futárral,meg kártyástól,de ez még kevés.. ELőre köszönöm mindenkinek a NORMÁLIS kommenteket.
irj neki egy szép szerelmes verset, de komolyan. és foglald bele az érzéseidet örömöd bánatod, mit érzel iránta és rímeljen, én ezzel taroltam mint anno a hungaroton(lemezkiadó) legyen mélyreható és érzelmes. a versből kifogja venni hogy menyire szereted és hogy milyen romantikus is tudsz lenni. majd irj ide a fejleményekről ha bersirásra adod a fejed, kiváncsi vagyok mit értél el,
sok sikert
F/34
Sebzett válasza (21/F)
Kösz haver,ígérem megírom a végkifejletet. Megpróbálkozok egy komoly verssel,örülnék ha tudnánk msn majd dumálni,vagy valami hasonló,mert előtte majd meg akarom mutatni neked a kész verset.
Ha nem érti meg h mélyponton vagy akkor nem is szeret igazán. Ha vissza is megy hozzád előbb-utóbb megint vége lenne. Kell ez neked?
L/24
nincsen msn em sajna . de a mailomra tudsz küldeni innen
remélem sikerrel jársz
itt egy versem izelitőnek, nyugodtan rákereshet bárki nem találja sehol, mivel tényleg én irtam, és sikerrel, a lány 19 éves, én meg 34. na lehet osztani:)
szerelmem azért irom e versed neked
hogy elmondhassam mennyire szeretlek,
amióta téged megismertelek
ha rád gondolok folyton remegek,
édes ez a remegés és nem is bánom
nagyon szeretném ha te lennél a párom.
egy tüneményt véltem felfedezni benned
aranyos kedves vagy, ezt szeretem benned,
szépségeddel nem érhet fel semmi sem,
te vagy az a lány, kit életemben kerestem.
bár az élet utján előrébb járok,
nem gondoltam hogy egy ilyen kincset találok,
szeretni foglak amig csak élek
nem tudom elképzelni az életem csak véled.
nemtudom miért történik ez velem
de hagyom mert édes, igen ez a szerelem!
állandóan csak te jársz az eszemben
reggel, délben, este, álmomban, kedvesem.
esténként mikor ragyognak a csillagok,
odabujnék hozzád ameddig csak akarod,
elmondanám mennyire szeretlek kincsem
s hogy nem állhat közénk semmi és senkisem.
este mikor végleg kihunynak a fények,
egy angyalt látok, ki ő? hát te édes,
odajönn mellém és fülembe sugja
szeretlek szerelmem, kedvesem, attila.
sokan mondják bonyolult a szerelem,
pedig nem! ha tiszta az érzelem,
szeretni kell mert rövid az élet,
hálás vagyok a sorsnak hogy megismertelek téged.
végezetül annyit szeretnék mondani
örökre szeretnélek karjaimban tartani,
élnénk szépen egészségben boldogságban
ebben a könyörtelen s rohanó világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!