Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez elegendő a szakításhoz?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elegendő a szakításhoz? (Klikk a kifejtéshez. )

Figyelt kérdés

Szóval megfeledkeztem barátnőm 20. szülinapjáról. Távkapcsolatban vagyunk,és ráadásul ő kórházban is van,és ritkán tok menni hozzá. Két nappal előtte még az eszemben volt,de aztán balhé volt itthon,nagy,és elfelejtettem,mert más problémák foglalkoztattak.. Rendkívül rosszul érzem magam otthon,és még hónapokra vagyok az elköltözéstől. Sokszor olyakat mondott nekem valaki,hogy férfi létemre rengeteget zokogtam,mikor senki nem látott. Ezeket baránőm sem tudja,aki 3 dolog miatt hagyott el tegnap:

1.- Szülinap

2.-Sosem mondok neki semmit

3.-Sokat veszekedtünk

Nem hajlandó békülni,hiába mondtam neki,hogy nem leszek mindig ilyen,csak most mélyponton vagyok.. Szerintetek lenne esélyem,hogy visszakapjam? Valami tippetek van? Arra gondoltam,hogy küldök neki virágokat futárral,meg kártyástól,de ez még kevés.. ELőre köszönöm mindenkinek a NORMÁLIS kommenteket.

2011. márc. 31. 22:10
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Igen,de neki nincs internet-hozzáférése sajnos.. :( Azért köszi a fáradtságot.
2011. márc. 31. 23:09
 22/31 almighty77 ***** válasza:

szivesen, na lépek majd holnap a körmödre nézek mire jártál :)

sok sikert

ati

2011. márc. 31. 23:10
 23/31 A kérdező kommentje:

Nene,távkapcsolatban élünk,majd jövő hét Pénteken megyek hozzá,majd csak aztán tudható meg az eredmény.

Köszi mindent,jó éjt Ati.

György.

2011. márc. 31. 23:13
 24/31 almighty77 ***** válasza:

okés, neked is jóéjt és sok sikert, amugy én is távkapcsban vagyok egyenlőre a lányal, de itt nem irhatom le miért, a lényeg hogy müködik a dolog.

ati

2011. márc. 31. 23:17
 25/31 anonim ***** válasza:

Hm..Hát én lány vagyok, de..

Ha mégsem jönne be a vers meg a virág akkor egyszerűen kapd el a karjánál fogva, szorítsd sarokba vagy nyomd egy falhoz és mondj el neki mindent amit nem mondtál el eddig, és az érzéseidet őszintén, és nézz végig a szemébe. Aztán mikor ott áll előtted és meg se tud szólalni, csókold meg:D

2011. márc. 31. 23:39
 26/31 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy bírná az ilyet :(
2011. márc. 31. 23:48
 27/31 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy csak ennyiről van szó..oké, hogy keveset találkoztok, de elmondod neki, hogy milyen rossz ez neked és mennyire hiányzik? Tarod vele rendesen, rendszeresen a kapcsolatot? Nőként bánsz vele, megbeszélheti veled a problémáit, ott vagy mellette lelkileg?

Nem kell itt kombinálni,keresd rendesen, törődj vele, és rendbe jön minden. Nem veszekedni kell, hanem szépen megbeszélni a dolgokat...ne ellenségként nézzetek a másikra..nem is értem mikor et mondják hogy sokat veszekedünk..hát ha nekem a párom elmondja hogy mi a problémája, vagy én elmondom neki, a másik fél segítőként áll ott, tanácsot ad, letisztázzuk, megbeszéljük, és nem indulatosság van bennünk, nem támadjuk a másikat, csak beszélünk, beszélünk...

Hajrá:)

2011. ápr. 1. 01:50
 28/31 A kérdező kommentje:
Igen,foglalkozok vele eleget,nem mondhatja azt ,hogy nem törődök vele,és nem mondhat el nekem mindent. Épp a legutóbbi alkalommal,mikor náluk voltam,akkor sírta ki magát mellettem,mert a szüleivel balhézott valamin. Erre most el akar hagyni.. Nem értem..
2011. ápr. 1. 10:42
 29/31 almighty77 ***** válasza:

példa arra én hogy szólnék a lányhoz ha az én barátnőm lenne, egy kis segitségképpen.

figyelj csillagom, tudom hogy a fejed felett most összecsaptak a hullámok, és hidd el nekem sem könnyü a helyzetem, de szeretném ha ez nem állna kettőnk közzé, mert nagyon szeretlek és nem akarlak elvesziteni.

és próbáljuk meg együtt okosan megoldani a jelenlegi helyzetet, mert ugye nagyon szeretjük egymást!? mert én téged nagyon, és veled képzelem el a jövőmet. mindig te jársz a fejemben.

vagy hasonlóak

2011. ápr. 1. 11:28
 30/31 A kérdező kommentje:

Én is ilyesmire gondoltam,csak hosszabban.

Köszi.

2011. ápr. 1. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!