Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt olyan, hogy úgy beégtetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy úgy beégtetek a párotok előtt, hogy úgy éreztétek ez vezetett a KÉSŐBBI szakításhoz is?

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:

igen én hallottam ilyenről

és kidobta a srác

és egy beégés miatt

de az elég súlyos volt

2010. máj. 12. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért elég nagy beégésnek kell lenni, ami egy VALÓDI szerelmet lerombol.
2010. máj. 12. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
elég nagy volt
2010. máj. 12. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Aham volt, elpukiztam magam előtte..nem gyengén és azt mondta gusztustalan vagyok...mondtam neki ,hogy sajnos kiízzadni nem tudom, elhagyott, de nem érdekelt mert amúgy is elég felszínes kapcsolat volt.
2010. máj. 12. 15:16
 5/5 anonim válasza:

15:16 ez komoly?? ekkora egy parasztot....

amúgy velem még nem volt ilyen. és azt akartam írni eredetileg, hogy szerintem ahhoz nagyon durva beégésnek kéne lennie, nem is tudom elképzelni mi lehet olyan durva, hogy emiatt szakítson....de így ahogy olvasom a válaszokat, úgy tűnik sajnos vannak elég érdekes emberek, akiknek akármi elég....

2010. máj. 12. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!