Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet ez így? Ki mit gondol a távkapcsolatokról?
Szóval a helyzet az, hogy a barátom kb. 130 km-re lakik tőlem...
Kb. 2 hete jöttünk össze. Már az elején tisztában voltam vele, hogy valószínűleg elég nehéz lesz. De nagyon szeretem... És épp ezért rossz ez a távolság köztünk. =/
Ami a találkozásokat illeti legközelebb majd júniusban tudunk találkozni, mert nekem érettségi, neki pedig államvizsga...
Mit gondoltok működhet? Mit tegyek, hogy működjön?
Én 18/L, barátom 23/F
Részemről azt tanácsolnám, hogy tartsanak ki, mert ha igazán szeretik egymást akkor megéri.
De ez így elméletben könnyebb, mint valahogy kibírni 3 hónapot anélkül, akit annyira szeretek...
Szerintem találjatok valami módot arra, hogy találkozzatok június előtt. Biztos nem megoldhatatlan! Hiába államvizsgázik, 23 évesen csak meg tudja oldani, hogy egy hétvégére, vagy akár egy napja, elutazzon hozzád. A vonaton is tud tanulni, nem esne ki annyi idő, hogy ezen múljon az a vizsga...
Vagy neked ugyanez az érettségivel.
Amúgy működhet, ha június után rendszeresen találkoztok. Ismerek párokat,akik ennél messzebb laknak egymástól. Legjobb barátnőm és a barátja 240 km-re vannak, ők hetente, kéthetente találkoznak 2-3 napra. Működik nekik 7 hónapja, és jövőre már jobb lesz nekik a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!