Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek működhet ez így?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet ez így? Ki mit gondol a távkapcsolatokról?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet az, hogy a barátom kb. 130 km-re lakik tőlem...

Kb. 2 hete jöttünk össze. Már az elején tisztában voltam vele, hogy valószínűleg elég nehéz lesz. De nagyon szeretem... És épp ezért rossz ez a távolság köztünk. =/

Ami a találkozásokat illeti legközelebb majd júniusban tudunk találkozni, mert nekem érettségi, neki pedig államvizsga...

Mit gondoltok működhet? Mit tegyek, hogy működjön?

Én 18/L, barátom 23/F

2011. márc. 31. 21:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Részemről azt tanácsolnám, hogy tartsanak ki, mert ha igazán szeretik egymást akkor megéri.

De ez így elméletben könnyebb, mint valahogy kibírni 3 hónapot anélkül, akit annyira szeretek...

2011. ápr. 3. 19:21
 12/14 anonim ***** válasza:
A helyzet az, hogy most én is távkapcsolatban élek a párommal, mert engem munkám Pesthez köt, őt meg vidékre. Azon dolgozik, hogy minél előbb feljöhessen utánam. Rossz az egyedüllét, de ezt a munkával próbálom kiküszöbölni.
2011. ápr. 3. 20:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatalka ez a kapcsolat, ahhoz hogy túlélje... Ha több éves a kapcsolat, kibírja, hogy ha nem találkoznak néha hónapokig, de egyébként nem. Szerintem távkapcsolat max akkor működik, ha a felek hetente, vagy max kéthetente találkoznak.21L
2011. ápr. 3. 21:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem találjatok valami módot arra, hogy találkozzatok június előtt. Biztos nem megoldhatatlan! Hiába államvizsgázik, 23 évesen csak meg tudja oldani, hogy egy hétvégére, vagy akár egy napja, elutazzon hozzád. A vonaton is tud tanulni, nem esne ki annyi idő, hogy ezen múljon az a vizsga...

Vagy neked ugyanez az érettségivel.

Amúgy működhet, ha június után rendszeresen találkoztok. Ismerek párokat,akik ennél messzebb laknak egymástól. Legjobb barátnőm és a barátja 240 km-re vannak, ők hetente, kéthetente találkoznak 2-3 napra. Működik nekik 7 hónapja, és jövőre már jobb lesz nekik a helyzet.

2011. ápr. 3. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!