Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a távkapcsolatokról? Működhet, ha
tényleg komolyan gondolja két ember.
Nálunk 10 éve működik. A párom péntek este jön, hétfő reggel megy. Nem tudom milyen időközönként tudtok találkozni, de ha pl havonta csak egyszer vagy egyszer sem, ráadásul hosszú hosszú ideig, én elgondolkodnék, hogy kibírnánk e.
2009. márc. 28. 12:25
Én is 20 éves vagyok. 8 hónap után szakítottam vele, mi heti 1X tudtunk találkozni de ez nem volt elég.
2009. márc. 28. 12:29
3/16 A kérdező kommentje:
szerintem max.2-3 héten belül tudnánk
Az én párom 400km-re lakik tőlem. 8 órát kell buszoznom, hogy láthassam pár nap erejéig (vissza megint 8 óra). Minden nap webcamerázunk, beszélgetünk, de az mégse olyan mintha személyesen találkoznánk naponta. Minden alkalommal meghalok egy kicsit, amikor búcsúznunk kell, és várni, hogy 2-3 hét múlva megint lássam. 1 éve van ez az állapot. Ezek ellenére mégis úgy gondolom, hogy megéri és nagyon boldog vagyok vele. De csak akkor érdemes egy távkapcsolatot ápolni, ha tényleg "Ő" az. És ha úgy hozza a sors, nem kell sokat szenvednetek, összeköltöztök :)
2009. márc. 28. 12:45
Teljesen az a szitum, mint amit előző válaszoló leírt! :) Nem lehet, hogy te vagy a párom?:P
Amúgy igen, teljes mértékben működhet, ha komolyan gondoljátok. Akiknek megadatik az, hogy hetente, havonta tudnak párszor találkozni, mégis szakítanak, mert "kevés", azok nem gondolják komolyan. Bocs, ha ezzel megsértettem bárkit is. Én másfél év alatt, csak 4-5x találkoztam a párommal, mégis működik. Erről ennyit.
2009. márc. 28. 12:59
Utolsó ne haragudj,de én kapcsolatnak sem nevezném ha 4* találkozol valakivel másfél év alatt. nem szeretnék ünneprontó lenni,de a távkapcsolat csak akkor müködik,ha belátható időn belül vége szakad,és ennek semmi köze ahhoz,hogy komoylan gondolják e vagy nem.Nem igaz,hogy a szerelem,kort és távolságot nem ismer.illetve a szerelem lehet hogy nem,de a kapcsolatoknál ez nagyon sokat számít.
2009. márc. 28. 13:09
Működhet. 100 km (tudom, ez még nem a vég), 22 éves lány (én) és 23 éves párja között működik. :)
Mondjuk mi is 2-3 hetente találkozunk, de minden nap beszélünk. Ez csakis az adott két emberen múlik. Mindkettőnek tudni kell áldozatot hozni a másikért és a kapcsolatért.
Meg aztán kell, h legyenek közös célok, közös tervek, h tudják, honnan hova tart a kapcsolat. :)
2009. márc. 28. 13:20
13:09-es amíg a saját bőrödön nem tapasztaltál ilyen helyzetet, addig ne kötekedj! :P :) Attól még mert nem tudok vele lenni ténylegesen, mindennapos kapcsolatban vagyunk, sőt, egy nap órákhosszat beszélgetünk. Meg merem kockáztatni, hogy többmindent tudunk egymásról, mint egy normális kapcsolatban élők fél életük alatt megtudnak egymásról. És igen, ennek is vége fog szakadni, mert amint mindketten befejezzük a sulikat, amiket elkezdtünk, összeköltözünk. Addig pedig találkozgatunk, amikor csak megtehetjük! ;)
2009. márc. 28. 13:37
A válasz megírásának időpontja: ma 12:59
Most megnyugtattál (: Barátommal 1 év alatt mi 5x láttuk egymást. Naponta beszélünk msn-en, kamozunk, de tényleg nagyon nehéz így. Az egyik fél előbb utóbb megunja az egészet.. sajnos.
De ha tényleg komolyan gondoljátok mindketten, akkor miért is ne? Milyen időközönként taliznátok?
2009. márc. 28. 15:52
10/16 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: