Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a távkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a távkapcsolatokról? Működhet, ha tényleg komolyan gondolja két ember.

Figyelt kérdés
200km,20 évesek vagyunk.
2009. márc. 28. 12:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha "ő" az, akkor működik. Sőt, kicsit jó is, h nem lógtok egymáson állandóan, nem fogjátok hamar megunni a másikat! És ha eljön az ideje, lehet továbbgondoln ia dolgot.

Szegény fater is dolgozott 6000 km-re az otthontól!

2009. márc. 28. 20:57
 12/16 anonim válasza:

én majdnem 6 évig voltam együtt az exemmel, aki másik városba járt egyetemre, kolis volt. egy idő, és bizonyos események után úgy éreztem, hogy minden számára emlékezetes eseményből, jó buliból kimaradok, csak a hétvégi pihenéshez kellek. persze ezt ő nem így gondolta, igazán szeretett, mégis kényelmes volt neki ez a kettős élet. zavarta, hogy én egyre inkább próbáltam részese lenni az ottani életének, meg akartam mutatni, hogy én vagyok a párja. ez volt minden veszekedés alapja.

azóta azt mondom, hogy távkapcsolat nem kapcsolat, mivel amikor épp szükség lenne a másikra, az nem tud ott lenni. egy idő után valószínűleg akad más, aki viszont igen...

de az kétségtelenül igaz, hogy nem unják meg egymást olyan hamar a ritkábban találkozó párok. ezt a tapasztalatot a jelenlegi kapcsolatomban is alkalmazom. megölheti a szerelmet a túlzott ragaszkodás.

2009. márc. 29. 16:22
 13/16 anonim válasza:

ja, amúgy ha valakit érdekel, az előző történet vége az lett, hogy egyik év eleji bulisorozat kezdőnapján már felszálltam a vonatra, mikor felhívtam, hogy akarja-e hogy menjek. mondta, hogy a haverokkal szeretne végre szórakozni, én meg úgy döntöttem, nem erőltetem a dolgot. 2 nap múlva mentem csak fel hozzá, benyitottam a piaszagú szobába, és egy csajjal feküdt az ágyában. :) (mint kiderült, az tényleg csak szex volt, később sem tudta elérni szegény lány, hogy az exem beleszeressen, pedig én biztattam őt:D)

viszont elmondhatom, hogy hiába volt nehéz, én hamarabb kihevertem a dolgot, találtam a közelben olyat, aki mindig szívesen van velem, de a saját érdekünkben türtőztetjük magunkat. :) az ex meg a boldogságomat látva egy még távolabbi távkapcsolatba kezdett. eddig működik nekik is, kíváncsi vagyok, meddig.

2009. márc. 29. 16:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Tavaly nyáron ismertem meg egy srácot Balatonon, fél évig nem találkoztunk, aztán csak összehoztuk és lementem hozzá Szegedre. Nagyon szép hétvégénk volt, úgy éreztem, hogy kibírnám az utazgatást. A mai napig úgy érzem. Aztán pár héttel később azt mondta neki nem menne a távolság miatt.. lehet hogy süket duma volt... de nem tudom érte utálni..vannak zűrös dolgai állítólag, de velem mindig rendes volt. A lényeg csak az, hogy nem akarta eléggé. Ha nektek tényleg erős érzelmeitek vannak, akkor szinte bármit kibír..
2009. márc. 31. 13:21
 15/16 A kérdező kommentje:
Nálunk fiú létére ő mondta először,hogy a távolság probléma áthidalható,ha mind a ketten tényleg ugyanannyira akarjuk,hogy működjön :) .
2009. ápr. 1. 12:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha szereted és te is bírni fogod, akkor nyert ügyed van!! :)
2009. ápr. 5. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!