Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a távkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a távkapcsolatokról? Működhet? (200 km,21év)

Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem írtál semmi konkrétat, így csak annyit tudok írni, hogy a távolság a kis tüzeket kioltja, a nagyokat fellobbantja. Tapasztalatból! ;)

21(L)

2009. ápr. 1. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Nekem sajna nem működött...De 205 km-ről, se 160-ról...De nem miattam, hanem mert becsaptak és nem volt több fellángolásnál a pasi részéről, míg én halálosan belezúgtam...A távkapcsolat csakis nagyfokú szeretet és bizalom mellett működhet. A jól elvagyunk, nem elég...Még a szexért sem utazik egy pasi ennyit érzelem nélkül (saját tapasztalat). Én nem hinném, hogy újra belevágnék. Iszonyat az az érzés, hogy nem lehetsz vele, miközben majd megőrülsz érte...Ha min. minden 7végét együtt tudtok tölteni, akkor kibírható...Végszükség esetén még 2 hetet is ki lehet bírni. Ennél ritkább talival már nem nevezném kapcsolatnak sem. Több fájdalommal, mint boldogsággal jár.
2009. ápr. 1. 21:21
 3/8 anonim ***** válasza:

16-17 évesen még "jó móka" egy bármilyen kapcsolat... de 21 évesen...

Én csináltam az említett korban volt egymás után két távkapcsolatom is, de nekem heti 1-2 nap kevés a másikból.

2009. ápr. 1. 21:23
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Ilyen idősen már működhet.:)
2009. ápr. 1. 21:35
 5/8 A kérdező kommentje:

2.5 hónapja ismerjük egymást és úgy néz ki mind a ketten akarjuk,(elég komolyak vagyunk mind a ketten).

nálunk a ő mondta(a fiú)hogy a távolság nem akadály:),azt majd leküzdjük.

2009. ápr. 1. 22:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Bátyám és a barátnője bő 1,5 éve nyomják a Budapest-Vámosszabadi távolságot.20on felül mind a ketten.Szóval meg lehet oldani,csak néha nehéz.
2009. ápr. 1. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Ahham...Én is hallottam már sokszor, hogy a távolság nem akadály...Mégis ők dobtak, mert lusták voltak eljönni...Azt meg nem akarták, hogy én menjek. 24/l
2009. ápr. 1. 22:19
 8/8 anonim ***** válasza:
A párommal 1 éve vagyunk távkapcsolatban, Ő tőlem 350km-re lakik. egy évben csak 2-4 alkalommal tudunk találkozni, de még jól megvagyunk. Szexualitás meg pont a távolság miatt még nem alakult ki.
2010. márc. 18. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!