Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok a távkapcsolatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a távkapcsolatokról? Szerintetek működhet? Ha igen akkor van ötletetek h mit csináljak? XD

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 16:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem semmi értelme egy távkapcsolatnak.
2010. ápr. 23. 16:38
 2/13 anonim ***** válasza:

csak úgy működhet, ha úm "látjátok az alagút végét". Magyarán ha tudjátok hogy ez meddig is tart. Örökre nem lehet fenntartani ezt...

Legalábbis én így tapasztaltam

3/13 A kérdező kommentje:
miből gondolod?
 4/13 anonim ***** válasza:

ahogy írtam: tapasztalatból :D

Az embernek van olyan igénye hogy a párja megölelje. És nem előre egyeztetett időpontokban, hanem spontán...

2010. ápr. 23. 16:44
 5/13 anonim ***** válasza:
Remélem van értelme, mert akit nagyon kedvelek jelenleg Írországban dolgozik és lakik, és az idén csak karácsony környékén jön haza, és addig csak interneten tartjuk valamint telefonon a kapcsolatot. Amíg érezteted a másikkal, hogy törődsz vele és fontos neked, addig azon kívül mást nem kell csinálni, amíg távol vagytok eymástól. Persze azért érdemes azon is elgondolkodnod, hogy hogyan tudjátok megoldani azt, hogy sűrűbben találkozzatok személyesen is. Kitartást hozzá.27L
2010. ápr. 23. 16:49
 6/13 anonim ***** válasza:

szerintem működhet, ha igazán szeretitek egymást :D én párom 230 km-re lakik tőlem, minden nap beszélünk msnen, és eddig 26ezer forintos telefonszámlát csináltam, 3 hónapja ismerem nagyjából :D

15/L

2010. ápr. 23. 17:06
 7/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat de sztem ez nem fog nekem menni mert mindig azt akarja h csak én menjek hozzá és ő nem akar jönni... és már lég rég találkoztunk...sztem van vkie... sztetek hagyam?
2010. ápr. 23. 17:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha eleve így áll a dolgokhoz akkor hagyni kell a fenébe! Egy távkapcsolatnál nagyon fontos lenne,hogy egyformán tegyen érte mind a két fél! Persze működhet,de óriási türelem és bizalom kell hozzá. 21/L
2010. ápr. 23. 17:34
 9/13 A kérdező kommentje:

17:34

én bizom benne ssak hát nagy nőcsábász volt ...de nekem ugy tűnik h ő nem igazán akar tenni semmit azért h együtt legyünk,neki ugy kényelmes h én megyek.de nem megyek majd ha akar látni akkor lejön:É sztem ez igy korrekt. vagy nem?

2010. ápr. 23. 17:45
 10/13 anonim ***** válasza:

17:34-es vagyok!

Igen,a legjobb lesz ha megvárod amíg megemeli a hátsóját az uraság és elmegy meglátogatni! :) Ne mindig ugorj,tegyen ő is ezért a kapcsolatért! Amúgy mi az oka annak,hogy nem szeret menni hozzátok? Mert ha igazán szeretne akkor tenne valamit annak érdekében,hogy működjön a dolog! Amúgy mennyi idősek vagytok és mióta tart?

2010. ápr. 23. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!