Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a távkapcsolatokról?
Lehet. :) Szerelem, bizalom, és kitartás kérdése az egész.
20 éves vagyok, párom 26 éves, 2 éve távkapcsolatban élünk. Egy héten egyszer tudunk találkozni (suli, meló miatt), de ez a kis együtt töltött idő többet ér mindennél. Szeretjük egymást így soha nem volt kérdés, hogy kibírjuk-e ilyen feltételek mellett, addig amíg a sulit be nem fejezem. Mostmár számolunk vissza, még 1.5 év és minden napot együtt tölthetünk majd :)
Szia!
1,5 év huh, ha már ilyen közel lenne :) Több mint egy éve vagyunk együtt eddig majdnem minden nap találkoztunk nagyon ritka volt h nem tudtunk találkozni s most egyik pillanatról a másikra találkozunk kéthetente 4 napot. 4 évre ment el tanulni. Én még nagyon sokat számolok vissza. Remélem utána minden rendben lesz már.
Tündérke!!
Én is megtettem volna... ha az összes ösztöndíjam is ráment volna az albérletre akkor is mentem volna utánna, de sajnos ahova ő ment tanulni ott nincs ilyen iskola amibe én járok.
Így talán marad az a terv, hogy még van két évem ebben az iskolában leteszem, s megyek utánna fel. S keresek munkát addig a két évig míg ő végez az iskolával. Utánna majd a többit közösen megbeszéljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!